Jaarvergadering 6 juli

De jaarstukken zijn klaar. Binnenkort kan de kascontrole plaatsvinden voor de financiën van TOOS en de financiën voor eXacto. Hiervoor zoeken we 4 vrijwilligers die de kascontrole willen uitvoeren. Aanmelden graag voor zaterdag 20 juni. De kascontrole kan dan plaatsvinden tussen 22 juni – 1 juli. Daarna kunnen de stukken opgevraagd worden en houden we op 6 juli een jaarvergadering met bestuur en leden van TOOS en eXacto. Vanwege corona willen wij je vragen om je hiervoor aan te melden via info@tooswaddinxveen.nl.

Mail

Regelmatig krijgen we vragen over de facturen. Daarom wordt vanaf nu voor een groot aantal lessen automatisch een mail verstuurd met informatie waar de afschrijving betrekking op heeft. Dit kan (nog) niet voor de twirl, Hart Sport Fit, Volleybal en actief bewegen.

Verlenging lessen

In verband met de uitval van lessen willen we iets langer les blijven geven, dus tot en met zaterdag 18 juli. Direct na de zomervakantie gaan we de lessen vanaf  maandag 31 augustus weer opstarten.

Update lesrooster

Het meest recente lesrooster met alle buitenlocaties vindt u hier»

Redactionele stukjes schrijven

Na wedstrijden, evenementen en nieuwswaardige gebeurtenissen (denk aan van binnen sporten naar buiten sporten) wordt er een stukje geschreven voor de krant en met een foto van de gebeurtenis naar de redactie gestuurd. Dit zorgt weer voor mooie PR voor TOOS.
Niet elke docent is even vaardig in het opstellen hiervan of vindt dit leuk om te doen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die deze taak op zich willen nemen.
Het kan zijn dat je zelf tijdens de wedstrijd, het evenement of gebeurtenis aanwezig bent en dan zelf een stukje schrijft of dat een ander (meestal een docent) een stukje aanlevert dat jij verder verzorgt en dan voor de docent doorstuurt naar de redactie van de krant.
Dus vind jij het leuk om persberichten te schrijven ? En wil jij ervoor zorgen dat gebeurtenissen die in het weekend hebben plaatsgevonden (zoveel als mogelijk) op maandagochtend bij de redactie van de krant ligt? Dan zijn we op zoek naar jou!
Meld je aan via info@tooswaddinxveen.nl of  telefonisch via Ellen van Harten op 06-83943800.

Naar binnen

Eind juni besluit het kabinet een besluit of binnensportaccommodaties na 1 juli weer open mogen. Hierbij kijkt het kabinet naar de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de druk op de gezondheidszorg. Ook worden nieuwe inzichten over de verspreiding van het virus en de risico’s hiervan tijdens het binnen sporten meegenomen in de afweging of opening per 1 juli verantwoord is.
Als TOOS Plaza weer open mag dan zijn er nog veel aanpassingen nodig om aan de maatregelen van de overheid te voldoen. Wat deze maatregelen zijn, is nu nog niet volledig duidelijk. Houd de website in de gaten. Daar kunnen jullie het meest recente lesrooster vinden en ook informatie als we binnen mogen gaan sporten.

Vacature schoonma(a)k(st)er

Als TOOS Plaza per 1 juli open mag moeten we rekening houden met aanvullende maatregelen op het gebied van hygiëne en schoonmaak.

Bestuursvergadering

De volgende bestuursvergadering wordt verschoven naar maandag 6 juli na de jaarvergadering. Hebt u vragen, tips of tops? Laat het ons weten en schrijf u in voor deelname aan de algemene ledenvergadering via info@tooswaddinxveen.nl.