DOE MEE AAN SPONSORKLIKS

Al enige jaren doet TOOS mee aan SponsorKliks. Dit loopt goed, maar we hebben het idee dat er meer uit te halen is.

Wat is SponsorKliks?

Doe je via de site www.sponsorkliks.nl een bestelling bij een aangesloten webwinkel – dit zijn bijna alle bekende landelijke internetwinkels (zoals Bol.com, Wehkamp, Bart Smit etc.) – dan ontvangt de door jouw gekozen vereniging of club  – in ons geval natuurlijk TOOS! – een percentage van die aankoop ‘

Voor jou maakt het niet uit of je rechtstreeks bij de webwinkel besteld of via sponsorkliks. Het maakt niet uit of je zelf rechtstreeks besteld bij de webwinkel of via SponsorKliks, de prijs is voor jou hetzelfde.  Het verschil is dat via Sponsorkliks  het TOOS geld oplevert.

Je kunt ook rechtstreeks via deze link er naar toe: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3936

Op vakantie: boek je reis via SponsorKliks

Wat heel veel mensen niet weten, is dat niet alleen webwinkels, maar ook reisorganisaties zoals b.v. Booking.com, Hotels.com, Expedia.nl  via Sponsorlinks een bonus aan verenigingen geven. Van alle producten en diensten levert de categorie reizen, specifiek hotelboekingen, het grootste aandeel in ontvangen bonus op.

U begrijpt dat TOOS dit geld heel goed kan gebruiken.

Wat doe TOOS met het geld?

TOOS heeft altijd behoefte aan extra geld.  Geld dat we kunnen gebruiken voor extra materiaal, dat we normaal niet kunnen kopen. Denk aan turnmaterialen, kleding voor de dansvoorstellingen etc.

Doe dus voortaan uw online bestellingen via Sponsorkliks en help TOOS hiermee!

Voor meer informatie:  Willem Jan Kerkhoven