SPORTS

bij TOOS in Waddinxveen

Kies een sportles die bij je past en kom twee gratis proeflessen bij ons meedoen!

Naast dans, turnen en twirlen kun je binnen TOOS ook één of meer van de volgende sporten beoefenen:

Actief en gezellig bewegen voor dames (50+)

Bewegen is goed voor iedereen. Nog leuker is om actief, gezellig én samen te bewegen op muziek. Op de maandag- en dinsdagochtend wordt de les actief en gezellig bewegen gegeven voor dames van (circa) 50+…..

Meer over Actief en gezellig bewegen

Total Body Fit

Total Body Fit is een leuke en goede manier om iets te doen aan je conditie. En dat bewegen belangrijk en gezond is in deze tijd van stilzitten, hoeven we niemand meer te vertellen…..

Meer over Total Body Fit

Fit Balans

Een inmiddels beproefde les in het TOOS lespakket is de Fit Balans les. In deze lessen draait alles om het vinden van je balans met uitgekiende evenwicht- en coördinatie-oefeningen die je uitvoert met behulp van grote fitballen…..

Meer over Fit Balans

Hart Sport Fit

Ex-hartpatiënten die na de hartrevalidatie het advies hebben gekregen “om meer te gaan bewegen” kunnen nu ook bij TOOS terecht. Hart Sport Fit is een speciaal uur voor ex-hartpatiënten die onder deskundige begeleiding willen sporten.

Hard Sport Fit

Power Yoga

Power Yoga is voor iedereen voor jong en oud, mannen en vrouwen, gezonde of zieke mensen. Yoga kan altijd worden aangepast, maar blijf naar je lichaam luisteren. Na de warming-up, wordt aan verschillende spiergroepen gewerkt….

Meer over Power Yoga

Volleybal

Volleybal voor heren is mogelijk op de maandagavond o.l.v. Richard Nobel. In deze TOOS les worden de volleybaltechnieken getraind, is er aandacht voor conditietraining en wordt er natuurlijk ook een volleybalwedstrijd gespeeld…..

Meer over Volleybal

TOOS Waddinxveen

DOE GEZELLIG MEE

MELD JE AAN