GYMNASTIEK

bij TOOS in Waddinxveen

TOOS is een moderne vereniging in Waddinxveen met een breed sportaanbod voor alle leeftijden en op elk niveau. Voor iedereen van 1 tot 80 jaar is wel een geschikte les te vinden. Naast gymnastiek biedt TOOS ook dans en overige sporten aan.

Binnen de categorie gymnastiek vallen de volgende disciplines:

Ouder- en kindgym

We beginnen met bewegen vanaf het moment dat de peuters zelfstandig kunnen lopen met Ouder- en Kindgymnastiek. Een les met dansante en gymnastische vormen (klimmen en klauteren) die geheel zijn afgestemd op de motorische ontwikkeling van de kinderen…..

Meer over Ouder- en Kindgym

Kleutergym

Kleutergym is plezierig om te doen, het is goed voor de motorische ontwikkeling en voor de sociale omgang met anderen. Vanaf 4 jaar kunnen de kleuters al diverse dingen leren waardoor zij goede sportieve basisvaardigheden aanleren…..

Meer over Kleutergym

Trampoline springen

Al enige jaren hebben hebben wij een actieve springgroep. In deze les komen de verschillende kanten van het springen aan bod. Zo wordt er gesprongen op de minitrampoline, de grote trampoline en de opblaasbare tumblingbaan…..

Meer over Trampoline Springen

Recreatief turnen

Afwisselend turnen op de balk, lange mat, brug gelijk of brug ongelijk, kast, ringen en natuurlijk komen ook de meest favoriete toestellen als minitramp, de grote trampoline en tumblingbaan aan bod! 

Meer over Recreatief Turnen

Baltiek

Je kunt lekker klimmen, klauteren, springen, duikelen en werken aan turntoestellen in het gymdeel. Maar ook werpen, treffen, mikken, stuiteren en vangen in het balgedeelte van de les…..

Meer over Baltiek

Turnen

De leden van onze turnafdeling worden geselecteerd uit de leden van Gymnastiek en Jazz. De jongste leden beginnen in de selectie. Daar wordt gedurende ongeveer een jaar gewerkt aan de beginselen van wedstrijd turnen…..

Meer over Turnen

TOOS Waddinxveen

DOE GEZELLIG MEE

MELD JE AAN