Nieuwjaarsfeest 25 januari

Het was een geslaagd Nieuwjaarsfeest, met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers. Iedereen had tijd om gezellig bij te praten, er waren mooie optredens en de verschillende awards werden uitgereikt aan onze enthousiaste sporters. Het volledige verslag is hier te lezen, mét een foto-impressie.

Honderd jaar TOOS

Wil je meehelpen in de voorbereiding van ons honderdjarig bestaan? Heb je leuke ideeën? Meld je dan aan bij Margreet Zuidam of Arco Zwijnenburg.

Vacatures

Het kan! In één maand zijn beide vacatures vervuld:
Djarah Kleiweg gaat Joke assisteren bij de ledenadministratie en Luuk Kleiweg (geheel toevallig allebei Kleiweg 😊) gaat de website verder verbeteren.
We zijn hier erg blij mee!

Stephanie

Afgelopen maandag is Stephanie enthousiast begonnen. Zoals vorige maand al geschreven is, is zij al jaren actief binnen TOOS en heeft zij veel ideeën om TOOS verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Naast het les geven, gaat zij zich met name richten op kwaliteit en continuïteit binnen de huidige lessen en TOOS breed. Wat loopt goed, waar kan er nog het een en ander verbeterd worden en welke lessen hebben echt een impuls nodig? Er zijn nog uren waarin TOOS Plaza leegstaat. Zijn er mogelijkheden om deze uren te vullen? Ook pakt Stephanie een stukje sponsoring op en zet ze zich in op een algehele verbinding tussen de verschillende afdelingen.