Afgelopen zaterdag 25 januari 2020 was het jaarlijkse nieuwjaarsfeest met optredens en het uitreiken van de verschillende TOOS Awards.

Demo’s

De avond werd afgetrapt met Flow die met een leuke outfit een prachtige dans lieten zien. Daarna was het de beurt aan Sophie Vermeulen die in november onverwacht deel nam aan de voorrondes van het NK. Zij wist zich op het NK niet bij de beste 6 te plaatsen, waardoor ze helaas het WK mis loopt. Toch een zeer knappe prestatie. Rosalie van der Kraats wilde graag ook nog eenmaal optreden tijdens dit Nieuwjaarsfeest en liet een mooie routine zien.

Uitreiking awards

Het werd tijd voor de uitreiking van een eerste award. Voor de TOOS Dance Award waren de danskleuters, MO 1-3 en Fokus II genomineerd. Tot hun eigen verbazing ging MO 1-3 er met de prijs vandoor, waarna ze aansluitend een zeer energieke dans lieten zien.

Madelon van Harten stond dit jaar met het onderdeel 2 baton op het NK en liet zien hoe je met twee (!) batons kunt twirlen. Na haar optreden werd de Twirl Award uitgereikt. Julia de Jong, Daphne Timmermans en Rosalie van der Kraats waren genomineerd. De Twirl-beker ging naar Rosalie voor haar prestaties van het afgelopen seizoen.

Flow liet opnieuw een geweldig optreden zien en de heren van het TOOS ETEC Turnteam lieten hun kunsten zien op de toestellen, waarna het tijd werd voor de uitreiking van de turnprijs: de Bontenbal Beker. Genomineerd waren Bas van Agten, Dirkjan Boevé en Steijn Verhorik. Dirkjan werd de winnaar en mocht de beker in ontvangst nemen.

Afsluiting

Dione van der Greft sloot de avond af met haar show waarmee ook zij het afgelopen jaar op het NK heeft gestaan en daarmee kwam een einde aan een mooie avond en was het tijd voor de lekkere hapjes en de drankjes.
Het was een geslaagd Nieuwjaarsfeest, met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers!

Zoals aangekondigd: aanmelden voor het voorbereiden van ons honderdjarig bestaan kan bij Margreet Zuidam of Arco Zwijnenberg.

Een foto-impressie van deze avond