Na een mooie en warme zomer daalt de temperatuur weer naar normale waardes. Goede temperaturen om weer te gaan sporten. Dus tot snel!

Een aantal docenten heeft deze zomer al niet stil gezeten, maar zijn verder gegaan met het opknappen van de kantine. Renske, Jorien en Maaike bedankt. Het ziet er fantastisch uit!

Herinnering Rabobank sponsorfietstocht zaterdag 14 september

Dit jaar komt er toch nog een sponsorfietstocht van de Rabobank waarbij we ook weer geld kunnen binnen halen voor TOOS. Opgeven kan via 0683943800 of ellenvanharten@kpnmail.nl.
Er zijn wat wijzigingen ten opzichte van vorige evenementen:

Fietsroutes stadsfietsen

De fietsroutes voeren u langs de mooiste plekken in en rond Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk. En natuurlijk ook langs de gezellige stempellocaties met terrassen waar u even kunt rusten.
De routes zijn 30 km lang en leveren € 5,- op voor de clubkas.

Wielrenroute

Voor de sportieve fietsers is er een speciale wielrenroute uitgezet. Deze route is ca. 80 km lang en maakt een mooi rondje langs Gouda, Waddinxveen en Moordrecht.
De wielrenroute levert €10,00 op voor TOOS.

Alle fietsroutes starten tussen 10:00 – 12:00 uur.
De startlocatie in Waddinxveen is de Hockeyclub.

Hierbij de verkorte versie van het reglement. Overige regels vindt u op de website.

  • Per vereniging is de te verkrijgen donatie gemaximaliseerd op € 750,-.
  • Kinderen op fietsstoeltjes en/of fietsaanhangers zijn van harte welkom. Wanneer u echter als volwassene met één of twee kinderen op de fiets zit keren we maximaal tweemaal het sponsorbedrag uit.
  • Deelnemers op skeelers of met gemotoriseerde voertuigen (met uitzondering van de elektrische fiets) zijn uitgesloten van deelname.
  • Deelnemen met een scootmobiel of rolstoel is wel toegestaan.
  • Kinderen tot en met 12 jaar worden begeleid door tenminste één volwassene.
  • Twee fietsers op een tandem worden als twee individuele deelnemers gezien.

Vele handen maken licht werk!

Op 14 september kan de organisatie dan ook zéker wat hulp gebruiken.
Voor iedere vrijwilliger die de hele dag beschikbaar is doneert Rabobank wij € 15,- extra in de clubkas.

Tijdens het evenement worden foto’s en filmopnames gemaakt. Door deelname aan ‘Hollandse IJssel in beweging’ geeft u Rabobank toestemming het beeldmateriaal te gebruiken voor communicatieve en/ of promotionele uitlatingen van Rabobank Hollandse IJssel. Het gebruik waarvoor toestemming wordt gegeven omvat gebruik van de foto waarop de geportretteerde staat afgebeeld in gedrukte vorm alsmede in digitale vorm (bijvoorbeeld gebruik op internet) en zowel in oorspronkelijke alsook eventueel bewerkte versie.

Folderen

De eerste folders zijn inmiddels bezorgd in Waddinxveen en Boskoop. Maar we zoeken nog meer vrijwilligers die folders willen rondbrengen. Geef je op bij Arco: arcozwijnenburg63@gmail.com of via 0620166007.

Promotieacties op 21 september

Op zaterdag 21 september vinden er 2 promotie activiteiten plaats:

  • In de wijk Triangel in Waddinxveen zal TOOS vertegenwoordigt zijn en allerlei activiteiten organiseren tussen 11.30 – 15.00 uur.
  • Tijdens de braderie in Boskoop is TOOS met een promotiekraam aanwezig van 10.00 – 16.00 uur.

Lijkt het je leuk om bij een van deze activiteiten te helpen? Meld je dan aan bij Ellen van Harten 0683943800.

E-mailadressen

Bij TOOS hebben we voor diverse vragen verschillende mailadressen. Om u zo snel mogelijk de juiste informatie te verkrijgen, hebben we de volgende mailadressen:

Wij proberen om binnen twee weken te reageren.

Huur TOOS zalen

Weet u mensen die gebruik zouden willen maken van de sport-, turn- of danszaal? De ruimtes zijn te huur.

Docenten

Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten die turn-, ouder- en kindgym, trampoline of (kleuter)gymlessen kunnen geven. Ook de dans- en twirlafdelingen zijn op zoek naar nieuwe leiding. Wilt u meehelpen met het zoeken naar enthousiaste en geschikte mensen

Vriendje voor een tientje

De actie “vriendje voor een tientje” loopt ook in 2019 gewoon door. Iedereen mag altijd 2 gratis proeflessen mee doen. Daarna weet men vaak wel of ze het een leuke les vinden en lid willen worden van TOOS. Neem een nieuw lid mee en verdien zelf een cadeaubon van € 10,–. Dus…. Maak je vriendjes, vriendinnetjes, uw buren of familie enthousiast en neem ze mee naar TOOS Plaza. Of ze nu jong (vanaf 1 jaar) of ouder zijn, bij TOOS is er voor iedereen wel een leuke geschikte les te vinden: gymmen, turnen, dansen, springen, twirlen, aerobics, etc…..
Het actuele lesrooster is te vinden op: www.tooswaddinxveen.nl. Wordt jouw vriendje of uw buur uiteindelijk lid van TOOS, dan belonen we jou/u graag met een cadeaubon!