Brand

Op dinsdag 11 juli de eerste dag van de avondvierdaagse, ontstond er brand bij onze buren Weurman Staal. Op last van de brandweer werd TOOS Plaza ontruimd, ook omdat er mogelijk asbest vrij kwam. Alle kinderen en docenten konden veilig TOOS Plaza verlaten. Wel moesten de spullen later opgehaald worden. Gelukkig was er geen roet binnen gedrongen en moest alleen de lucht ververst worden.
De weken erna was het parkeerterrein nog afgesloten en mochten er alleen fietsen geparkeerd worden voor TOOS Plaza. We hebben intensief contact met de gemeente om de boel zo snel mogelijk opgeruimd en opgeknapt te krijgen.

Dochter Renske

Op 7 juni is Renske (twirldocent) bevallen van een dochter: Hailey Lillian. We mochten haar al op de training bewonderen. Heel veel geluk Renske, samen met je man Martin en andere dochter Liesl.

Zomerspeurtocht

Ons TOOS Evenementen Team heeft weer een leuke activiteit op touw gezet voor onze jeugdleden. Lees hier het verslag van de zomerspeurtocht.

Voor de agenda:

Folderen

De laatste week van de zomervakantie en de eerste week na de zomervakantie willen we weer folders bezorgen in Waddinxveen en Boskoop. Hiervoor zoeken we vrijwilligers. Geef je op bij Arco via mail: arcozwijnenburg63@gmail.com of  bel via: 06-20166007.

Rabobank sponsorfietstocht

Dit jaar komt er toch nog een sponsorfietstocht van de Rabobank waarbij we ook weer geld kunnen binnen halen voor TOOS. Deze zal plaats vinden op zaterdag 14 september. Opgeven kan via 06-83943800 of ellenvanharten@kpnmail.nl

Er zijn wat wijzigingen ten opzichte van vorige evenementen:

 • Fietsroutes stadsfietsen
  De fietsroutes voeren u langs de mooiste plekken in en rond Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk. En natuurlijk ook langs de gezellige stempellocaties met terrassen waar u even kunt rusten. De routes zijn 30 km lang en leveren € 5,- op voor de clubkas.
 • Wielrenroute
  Voor de sportieve fietsers is er een speciale wielrenroute uitgezet. Deze route is ca. 80 km lang en maakt een mooi rondje langs Gouda, Waddinxveen en Moordrecht. De wielrenroute levert €10,00 voor onze vereniging op.
 • Tijdstippen
  Alle fietsroutes starten tussen 10:00 – 12:00 uur.
 • Startlocatie
  De startlocatie in Waddinxveen is op dit moment nog niet bekend.
 • Verkorte versie van het reglement
  Hierbij de verkorte versie van het reglement. Overige regels vindt u op de website.
  Per vereniging is de te verkrijgen donatie gemaximaliseerd op € 750,-.
  Kinderen op fietsstoeltjes en/of fietsaanhangers zijn van harte welkom. Wanneer u echter als volwassene met één of twee kinderen op de fiets zit keren we maximaal tweemaal het sponsorbedrag uit.
  Deelnemers op skeelers of met gemotoriseerde voertuigen (met uitzondering van de elektrische fiets) zijn uitgesloten van deelname.
  Deelnemen met een scootmobiel of rolstoel is wel toegestaan.
  Kinderen tot en met 12 jaar worden begeleid door tenminste één volwassene.
  Twee fietsers op een tandem worden als twee individuele deelnemers gezien.
  Vele handen maken licht werk! Op 14 september kan de organisatie dan ook zéker wat hulp gebruiken. Voor iedere vrijwilliger die de hele dag beschikbaar is doneren wij € 15,- extra in de clubkas.
  Tijdens het evenement worden foto’s en filmopnames gemaakt. Door deelname aan ‘Hollandse IJssel in beweging’ geeft u ons toestemming het beeldmateriaal te gebruiken voor communicatieve en/ of promotionele uitlatingen van Rabobank Hollandse IJssel. Het gebruik waarvoor toestemming wordt gegeven omvat gebruik van de foto waarop de geportretteerde staat afgebeeld in gedrukte vorm alsmede in digitale vorm (bijvoorbeeld gebruik op internet) en zowel in oorspronkelijke alsook eventueel bewerkte versie.
TOOS Promotie

Op zaterdag 21 september vinden er 2 promotie activiteiten plaats:

 • In de nieuwbouwwijk Triangel zal TOOS vertegenwoordigd zijn en allerlei activiteiten organiseren tussen 12.30 – 15.00 uur.
 • Daarnaast zal TOOS met een kraam aanwezig zijn tijdens de braderie in Boskoop van 10.00 – 16.00 uur.

Lijkt het je leuk om bij een van deze activiteiten te helpen, meld je dan aan bij Ellen van Harten (06-83943800).

E-mailadressen

Bij TOOS hebben we voor diverse vragen verschillende mailadressen. Om u zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien hebben we de volgende mailadressen:

 • Algemene informatie: info@tooswaddinxveen.nl
 • Over contributie, aanmelding / opzegging lidmaatschap: ledenadministratie@tooswaddinxveen.nl
 • Sponsoring: sponsoring@tooswaddinxveen.nl

Wij proberen om binnen twee weken te reageren.

Huur TOOS zalen

Weet u mensen die gebruik zouden willen maken van de sport –, turn- of danszaal? Deze ruimtes zijn te huur!

Docenten

Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten die turn-, ouder- & kindgym-, trampoline- of (kleuter)gymlessen kunnen geven. Ook de dans- en twirlafdeling zijn op zoek naar nieuwe leiding. Wilt u meehelpen met het zoeken naar enthousiaste en geschikte mensen?

Vriendje voor een tientje

De actie “vriendje voor een tientje” loopt ook in 2019 gewoon door. Iedereen mag altijd 2 gratis proeflessen meedoen. Daarna weet men vaak wel of ze het een leuke les vinden en lid willen worden van TOOS. Neem een nieuw lid mee en verdien zelf een cadeaubon van € 10,–. Dus……. Maak je vriendjes, vriendinnetjes, uw buren of familie enthousiast en neem ze mee naar TOOS Plaza. Of ze nu jong (vanaf 1 jaar) of ouder zijn, bij TOOS is er voor iedereen wel een leuke geschikte les te vinden: gymmen, turnen, dansen, springen, twirlen, aerobics, etc…..
Het actuele lesrooster is te vinden op: www.tooswaddinxveen.nl. Wordt jouw vriendje of uw buur uiteindelijk lid van TOOS, dan belonen we jou/u graag met een cadeaubon!

Sponsor TOOS via Sponsorkliks

De zomervakantie staat voor de deur! Uw laatste aankopen voor uw zomervakantie doet u snel én eenvoudig online via Sponsorkliks! Bestel via Sponsorkliks gewoon bij je eigen vertrouwde webshop en draag een financieel steentje bij voor TOOS! Klik hier voor meer informatie.