Zaterdag 21 september jl. heeft het Seniorenteam Illusion van onze Twirlafdeling een prachtige prestatie neergezet tijdens hun eerste wedstrijd na de zomervakantie. Zij behaalden, na een spannend seizoen, hun plaatsingspunten voor het NK in de Intermediate-klasse.

Het Seniorenteam Illusion bestaat uit: Madelon van Harten, Ester van Harten, Dione van der Greft, Isabel Floor, Irine Kleiweg en Djarah Kleiweg. Zij promoveerden eind 2022 naar de hogere klasse. Met hun dance-routine op het nummer ‘Pure Imagination” wisten zij indruk te maken in Spijkenisse. Tot grote vreugde werd tijdens de prijsuitreiking bekend dat dit team in december mag gaan schitteren op de Nederlandse Kampioenschappen!

Meer successen

Niet alleen het Seniorenteam viel in de prijzen. De solisten Ester van Harten (1- en 2-baton), Daphne Timmermans, Nadine Bok en Madelon van Harten (alle drie Solo Dancetwirl) wisten ook hun plaatsingspunten te behalen. Bovendien promoveerden Gizem Aday en Joëlle Vonkeman naar een hogere klasse. Gizem deed dit op het onderdeel 1-baton en Joëlle op het onderdeel Solo Dancetwirl.

Het was een dag vol hoogtepunten voor Illusion. We konden genieten van mooie optredens met klinkende resultaten. Met nog een aantal wedstrijden te gaan, bereiden de Twirlleden zich nu langzaam voor op de volgende grote uitdaging in december: het Nederlands Kampioenschap.

Meer informatie over twirlen

Bezoek: www.twirlafdelingillusion.nl of ga naar de Twirl-pagina op www.tooswaddinxveen.nl.

De Twirlteams trainen een keer per week. In het lesrooster kun je precies zien op welke dagen de trainingen in ons Sportcomplex TOOS Plaza worden gegeven: Twirlrooster.