Net als de afgelopen jaren doet TOOS ook dit jaar weer mee met de landelijke Grote Clubactie. De Grote Clubactie heeft tot doel alle deelnemende verenigingen aan extra geld te helpen. Geld dat we als vereniging hard nodig hebben voor nieuw materiaal in de Danszaal, Sportzaal of Turnzaal. Geld dat we gaan gebruiken om ons complex nog mooier en beter in te richten. We willen deze keer het extra geld besteden aan: nieuwe kleine/grote materialen, nieuwe toestellen en/of vernieuwen/repareren van bestaande toestellen.

Hoe werkt het?

  • Een lot kost € 3,00.
  • Van elk lot dat je verkoopt, ontvangt TOOS € 2,40 (80%).

Vorig jaar bracht de Grote Clubactie voor TOOS ruim € 6.500,– op. Hiervan hebben we veel nieuwe materialen en toestellen gekocht voor in ons sportcomplex TOOS Plaza. Spullen die jullie allemaal zelf in de lessen gebruiken. Wij hopen ook dit jaar weer dat jullie enthousiast meedoen!

Loten kopen

Koop snel rechtstreeks je lot(en) via de volgende link: Steun Dans- en Turnvereniging TOOS!
Je kunt deze link ook doorsturen naar familie en vrienden.

Of scan deze QR-code en koop je lot(en):

Steun TOOS met de Grote Clubactie

Maak kans op een fantastische prijs!

Ook voor degene die een lot koopt is het interessant. Er zijn in totaal meer dan 550.00 prijzen te winnen. De winkans is 1 op 9.

  • De hoofdprijs is € 100.000,-
  • En is zelfs een EXTRA hoofdprijs van € 100.000,-
  • 2e prijs: reischeque t.w.v.  € 10.000,-
  • 3e prijs: Kamado Joe – Big Joe III
  • Daarnaast zijn er fietsen, verschillende reizen en nog veel meer aantrekkelijke prijzen te winnen: prijzenpakket 2024.

De trekking is op dinsdag 19 november.

De uitslag komt op de PR-borden in TOOS Plaza, in de Nieuwsbrief en natuurlijk op de site www.clubactie.nl.

Vanaf zaterdag 21 september gaan we van start

De leden vanaf groep 3 t/m middelbaar onderwijs krijgen een boekje op naam met persoonlijke QR-code en intekenlijsten mee naar huis. Een aantal leden krijgt alleen een verkoopkaart op naam met een persoonlijke QR-code. Ben je pas lid dan krijg je een algemene verkoopkaart of boekje mee naar huis. 

Met dit boekje of verkoopkaart kan je langs de deur gaan om loten te verkopen. Of natuurlijk bij je familie. De boekjes moeten dan voor zaterdag 2 november bij de leiding worden ingeleverd. Met de verkoopkaarten kan je alleen online loten verkopen. Die hoef je niet in te leveren. 

Wij streven ernaar om in ieder geval minimaal 5 loten per lid te (ver)kopen. Een vol boekje is minimaal 20 loten. Deze boekjes werken met automatische incasso. Wij hopen hierdoor nog meer loten te verkopen en de kinderen hoeven niet meer met geld op pad. Let op dat jullie het IBAN rekening nummer goed invullen in de boekjes.  

Ook dit jaar staat er een QR-code op het verkoopboekje, dan hoeft de koper het boekje niet in te vullen.
Stuur deze QR-code door aan je familie en bekenden om online loten te verkopen voor TOOS. Echt super handig !!!

Wie de meeste loten verkoopt, wint een prijs!!!

Jawel, wie de meeste loten bij TOOS verkoopt wint een prijs! Dus meisjes en jongens vraag alvast aan jullie vader/moeder/opa/oma/oom/tante of wie dan ook, of ze van jou een lot willen kopen. Dan kun je zo  snel al heel wat loten verkopen. Is je boekje vol, vraag dan een nieuwe bij de leiding van jouw les.

En… iedereen die meer dan 20 loten verkoopt, krijgt van TOOS per 20 verkochte loten een cadeaubon: een cadeaubon van Intertoys en je naam komt op het whitebord in de hal. De beste drie verkopers krijgen natuurlijk een grotere prijs. Op 19 november kijken we dan wie de meeste loten heeft verkocht.

Allemaal heel veel succes!!

 

Willem Jan Kerkhoven
Tel. 0182 – 613839
willemjan.henny@hetnet.nl

Grote Clubactie Medaille png