Op zaterdag 11 november werden in sporthal Gymworld Zoetermeer de regionale teamwedstrijden turnen voor heren georganiseerd. Dit waren de eerste wedstrijden van het seizoen. Het Juwelier Jos’ Turnteam zorgde voor een goede start van het turnseizoen. TOOS kwam met meerdere teams en turners in actie en veroverde goud, zilver en brons.

Behaalde resultaten bij Instap A en B

TOOS turner Lauk van Ballegooijen was gastturner in een team van Top Turnen Zuid-Holland in categorie Instap A. Lauk had een prima inbreng met als resultaat een tweede plaats!

Het Juwelier Jos’ Turnteam had een team ingeschreven in categorie Instap B, bestaand uit: Brent Hooijschuur, Bram Marée en Juda Mulders. Helaas kon Berend de Goeij niet meedoen in verband met een gebroken arm. Het team kwam uit op een achtste plaats.

Pupil B scoort goud

Alexander Bucx en Gabriël van der Weijde van TOOS vormden een team met drie turners van KDO Krimpen aan den IJssel in categorie Pupil B. Na een zeer spannende strijd mochten deze jonge mannen het podium op om een gouden medaille in ontvangst te nemen.
Op de foto is het gouden team te zien, met van TOOS (in het geel) Alexander links en Gabriël rechts.

Bronzen plak voor niveau 5

Olaf van Kats van het Juwelier Jos’ Turnteam deed mee in een gemengd team van meerdere verenigingen in niveau 5. Een prima wedstrijd bracht het team een bronzen plak.

Wedstrijduitslagen