Zaterdag 9 december werden in Sporthal aan de Bron in Weert de plaatsingswedstrijden voor teams gehouden voor herenturnen. Drie teams van het Juwelier Jos’ Turnteam deden mee. Deze teams keerden alle drie huiswaarts met een medaille: twee keer goud en een maal zilver.

Niveau 4 pakt zilver

Auke de Lange, Brian de Kort, Dirkjan Boevé, Kasper van Osnabrugge en Timo Boomers deden mee in een team in niveau 4. In een sterke subdivisie hoefden deze mannen alleen het team van Swentibold uit Sittard voor zich te dulden. Ze namen uiteindelijk het zilver mee naar huis.

Twee keer goud voor niveau 3

TOOS had ook een team ingeschreven in niveau 3. Dit team bestaat uit de turners: Swen van Diggele, Bas van Agten, Dirk-Jan van der Meulen, Daan Koedoot, Rinse van der Meer en Jari van der Eijk. Een zeer solide wedstrijd leverde dit team met oudgedienden een gouden plak op.

Vier andere turners van het Juwelier Jos’ Turnteam – Kees Vermeulen, Victor Moons, Jelle Versluis en Onno van der Steenhoven – turnden ook in niveau 3, maar in een andere subdivisie. Na een prima wedstrijd mochten deze mannen ook de hoogste trede van het podium op om een gouden medaille in ontvangst te nemen.

Al met al een zeer succesvolle wedstrijd met welverdiend eremetaal voor onze turners.

Wedstrijduitslagen

 

Op de foto zien we v.l.n.r.: Dirk-Jan van der Meulen, Swen van Diggele, Rinse van der Meer, Daan Koedoot, Jari van der Eijk en Bas van Agten.