Op zaterdag 19 november werden in Zoetermeer regionale teamwedstrijden turnen voor heren georganiseerd. Het Juwelier Jos’ Turnteam uit Waddinxveen kwam met meerdere teams en turners in actie. Hun prestaties leverde eremetaal voor de TOOS turners op. Ze veroverden tweemaal zilver en één keer brons.

Mooie prestaties

TOOS turner Gabriël van der Weijde was gastturner in een team van KDO Krimpen aan den IJssel in categorie Pupil B. Gabriël had een prima inbreng met als resultaat een tweede plaats!
Het Juwelier Jos’ Turnteam had een team ingeschreven in categorie Instap A, bestaand uit: Dorian van der Mel, Lauk van Ballegooijen, Brent Hooijschuur en Alexander Bucx. Na een zeer goede wedstrijd van deze jongemannen, keerden zij huiswaarts met een bronzen medaille.
Tenslotte waren er vier TOOS turners actief in een team in categorie 5. Olaf van Kats, Ray Ngadimin, Brian de Kort en Kasper van Osnabrugge streden tot de laatste oefening om het goud, maar kwamen net een fractie tekort. Desalniettemin was de tweede plaats een mooi resultaat.

Uitslagen

De wedstrijduitslagen van de turnwedstrijden kun je hier bekijken:

Een keer zelf een wedstrijd bijwonen om onze TOOS turners aan te moedigen? Raadpleeg dan onze verenigingskalender met het (wedstrijd)programma van turnen, twirlen, dans en alle verschillende activiteiten.