Zaterdag 19 februari werden er in Zoetermeer districtswedstrijden voor het herenturnen georganiseerd. Onze turners komen sinds kort uit onder de naam Juwelier Jos’ Turnteam. Er was succes: medailles voor onze TOOS turners! Ze keerden dit keer huiswaarts met zilver en brons.

Pupil B turners

Voor de jonge turners in de categorie Pupil B was dit een wedstrijd in teamverband. TOOS turner Olaf van Kats deed mee in een gemixt team van verschillende verenigingen. Een goede wedstrijd was helaas net niet genoeg voor het podium. Het team eindigde als vierde.

Instap A combinatieteam

Ook in de categorie Instap A een teamwedstrijd. Bij deze wedstrijd kwam een combinatieteam in actie van het Juwelier Jos’ Turnteam en Velocitas Gouda. De drie TOOS turners in het team waren: Sep Koolmees, Gabriël van der Weijde en Denny van der Leij. De drie jonge mannen deden het prima en hielpen het team aan een mooie vijfde plaats.

Individuele prestaties

Een individuele wedstrijd in categorie Jeugd B. Vier heren van het Juwelier Jos’ Turnteam deden mee: Brian de Kort, Kees Vermeulen, Onno van der Steenhoven en Ray Ngadimin. Het was wel weer even wennen voor de heren, maar over het algemeen werden er alweer prima oefeningen geturnd. Brian kwam uit op een negende plaats, Ray eindigde als vijfde, Kees mocht het podium op voor een bronzen plak en Onno pakte zeer knap het zilver!

Bijschrift bij foto:

Onno op de tweede trede van het podium en Kees op de derde trede.