De coöperatieve Rabobank is een nieuwe actie gestart. Ook onze lokale Rabobankvestiging wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeert de Rabobank in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan scholen, musea, bibliotheken, theaters, clubhuizen en ons eigen gebouw: TOOS Plaza. Leden van de Rabobank bepalen mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Goed voor jou & goed voor jouw omgeving.

Help jij TOOS Plaza aan zonnepanelen?

Rabobank-leden kunnen online op hun favoriete gebouw stemmen. De winnende panden ontvangen 50% van de kosten voor aanschaf en installatie. Dit regelt de Rabobank samen met zijn partner SolarNRG. Dit bedrijf zorgt voor de levering en installatie van de zonnepanelen. Stem vanaf 28 februari op www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen of via de Rabo App op het pand van TOOS Waddinxveen/Exacto en help ons verduurzamen.

Hoe kun je stemmen?

Rabobankleden kunnen online stemmen van 28 februari tot en met 31 maart 2022.

Rond 18 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Financiële ondersteuning

Rabobank betaalt de helft van de kosten voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen aan de eigenaar van het maatschappelijke gebouw. SolarNRG legt vervolgens de zonnepanelen. Dit gebeurt binnen een jaar na het bekendmaken van de winnaars.

Plaatsing zonnepanelen geeft geen recht op btw-aftrek bouw woning en aanschaf perceel - BTW jurisprudentie

Meer informatie

Wil je meer weten over deze Rabobank-actie? Check dan de ledenpagina van de Rabobank».