Coronaregels

Zaterdag 25 september is de verplichte 1,5 maatregel komen te vervallen. Alle linten zijn weggehaald uit de kleedkamers, we gebruiken de hoofdingang weer voor alle zalen en we verlaten TOOS ook weer door de hoofdingang. De verplichte looproutes zijn dus niet meer nodig. Ook blijven de nooddeuren in de turn – en sportzaal vanaf nu weer gesloten. Ouders mogen weer mee naar binnen lopen.
Uiteraard mag er nog 1,5 meter afstand bewaard worden, maar dit hoeft dus niet meer.
Bij binnenkomst blijft het ADVIES om de handen te desinfecteren.
Voor de danszaal blijft ventilatie via ramen en nooddeur belangrijk (mits het weer het toelaat).

 

Coronatoegangsbewijs

Voor sporten is geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor de horeca wel!
Als je in de kantine aan de bar wilt zitten, dan wordt je gevraagd je coronatoegangsbewijs (QR code) te tonen.


Neem je iets mee en nuttig je dit in de kantine buiten het gemarkeerde kader, dan hoef je geen coronatoegangsbewijs te laten checken.

Vragen?

Ellen van Harten 0683943800 of ellenvanharten@kpnmail.nl

Baravonden

Afgelopen woensdag 29 september was de eerste baravond. De volgende baravonden staan gepland voor woensdag 27 oktober, 24 november en 22 december. Welkom!

Rooster nieuwe seizoen

Helaas heeft het zoeken naar nieuwe docenten nog niets opgeleverd. Wij zoeken nieuwe docenten voor de volleybal op maandag, Total body fit op maandag en vrijdag, Refit op dinsdag en fit balans op woensdag. Ook voor de woensdagmiddag voor de kleuters en groep 3/4 zoeken we docenten. Helpen jullie mee om de vacatures op te vullen?

Ledenadministratie

In de zomervakantie zijn wij (verplicht) overgegaan op een nieuw systeem. Zo op het eerste gezicht, lijkt de overgang soepel te verlopen. Wel hebben docenten last van de papieren ledenlijst, omdat deze maar voor 4 weken is. Hier hopen we nog het een en ander op te kunnen aanpassen. Half oktober wordt de eerste contributieronde gestart. Het wordt spannend of dat allemaal in een keer goed gaat verlopen..

Statiegeldflessen

Sinds 1 juli zit er op kleine pet flesjes statiegeld. Wij als TOOS zijn een inzamelpunt. Dit betekent dat leden hun plastic flesjes ook bij ons in de daarvoor bestemde bak kunnen deponeren. Ze horen dus niet meer in de ‘’gewone’’ vuilnisbak. In de gang staan speciale bakken waar je de flesjes in mag gooien.

Help TOOS met deze leuke acties!

Statiegeldactie Albert Heijn Gouweplein

Ben je toevallig met je lege statiegeldflessen op het Gouweplein? Lever ze dan in bij AH en deponeer het emballagebonnetje in de bak ernaast. De gehele maand oktober is de opbrengst voor Illusion, de twirlafdeling van onze vereniging.

Plus actie

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een gratis sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens geef je aan dat je de sponsorpunt(en) schenkt aan TOOS. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van TOOS!
Maar zelf kan je ook winnen: Maak wekelijks kans op één van de drie PLUS cadeaukaarten ter waarde van 75 euro!

We hebben inmiddels al 1.000 euro!

* Zie voor verdere informatie Spaar voor je club – spaaractie | PLUS

Grote club actie

Er zijn al 250 loten verkocht. Een lot kost 3 euro, waarvan 2,40 euro naar onze vereniging gaat! Ons doel is om 4.000 euro op te halen, zodat we nieuwe sportmaterialen kunnen aanschaffen in TOOS Plaza.

Koop nu snel en eenvoudig je lot(en) en steun TOOS. Scan de onderstaande QR-code of klik op deze linken koop snel je lot(en)!

 

Wie verkoopt de meeste loten voor TOOS? Door loten te verkopen maak je ook zelf kans op een mooie prijs. Check snel hoe je mee kunt doen aan deze wedstrijd. Je leest alles in deze: CLub Actie ledenbrief 2021».

Kledingcontainer

Lever je tweedehands kleding in in de kledingcontainer die voor TOOS Plaza staat. Hiermee help je onze vereniging, steun je goede doelen en het is duurzaam!

Vacatures bestuur

Sinds lange tijd is er een vacature voor een coördinator promotie. We missen hierdoor regelmatig de aandacht in de krant op social media en de website.
Daarom nogmaals de oproep: ben jij of ken jij iemand die ons hiermee kan helpen? Graag! Je hoeft het echt niet zelf te doen, maar het zou fijn zijn als er iemand is die de boel gaat aansturen.
Daarnaast zoeken we ook een nieuwe voorzitter.

Springdagen 22 oktober

De voorbereidingen van de springdagen in Sommelsdijk zijn inmiddels al vergevorderd. Het is niet meer mogelijk om je daarvoor aan te melden. Fijn dat er zo’n grote groep weer die kant opgaat!
>> Dit is het laatste jaar dat Ina het organiseert. Wie wil het stokje overnemen? Er heeft zich helaas nog niemand gemeld, maar er is een draaiboek en je wordt uiteraard ingewerkt!

Fit4Men

Fit4Men organiseert elke dinsdag om 21.15 uur speciaal voor mannen een sportief avondje in TOOS Plaza. Zin om een keer mee te doen? Klik dan gauw door voor meer informatie: Fit4Men»

Evenementenkalender

De volgende activiteiten staan op stapel!
Halloween 30 oktober
Sinterklaas 20 november
TOOS 100 22 januari
Gala maart

En verder plannen we nog een kinderfeest, kamp en reünie; de exacte data volgen.

Koffiezetapparaat

Trek in koffie of thee? In TOOS Plaza is het tegenwoordig mogelijk om via QR-code te betalen voor koffie en thee.

Promotiefilm

Wie vindt het leuk om een promotiefilmpje te maken voor de website van TOOS? Hier moeten veel onderdelen van TOOS in terug komen. Op onze website hebben we alleen maar foto’s. Het zou leuk zijn als geïnteresseerden echt een kijkje in de sportzalen kunnen nemen om zich te oriënteren op TOOS.

E-mailadressen

Bij TOOS hebben we voor uw diverse vragen verschillende mailadressen. Om u zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien hebben we de volgende mailadressen die u kunt gebruiken:

  • Algemene informatie: info@tooswaddinxveen.nl
  • Over contributie, aanmelding / opzegging lidmaatschap: ledenadministratie@tooswaddinxveen.nl
  • Sponsoring: sponsoring@tooswaddinxveen.nl

Telefoon of whatsapp
De snelste manier om ons te bereiken is via 0638784730.

Huur TOOS zalen

Weet u mensen die gebruik zouden willen maken van de sport –, turn- of danszaal? De ruimtes zijn te huur. Informeer voor de mogelijkheden 0182-611953.

Vriendje voor een tientje

De actie “vriendje voor een tientje” loopt ook in 2021 gewoon door. Iedereen mag altijd 2 gratis proeflessen mee doen. Daarna weet men vaak wel of ze het een leuke les vinden en lid willen worden van TOOS.

Neem een nieuw lid mee en verdien zelf een cadeaubon van € 10,–.
Dus…. maak je vriendjes, vriendinnetjes, uw buren of familie enthousiast en neem ze mee naar TOOS Plaza. Of ze nu jong (vanaf 1 jaar) of ouder zijn, bij TOOS is er voor iedereen wel een leuke geschikte les te vinden: gymmen, turnen, dansen, springen, twirlen, etc…..
Het actuele lesrooster is te vinden op: www.tooswaddinxveen.nl/lesroosterpagina.
Wordt jouw vriendje of uw buur uiteindelijk lid van TOOS, dan belonen we jou/u graag met een cadeaubon!