Coronavirus

De regering heeft op 31 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd. Voor ons betekent dit dat er tot 1 juni geen (bij)scholingen, evenementen en wedstrijden georganiseerd mogen worden. Het verbod om TOOS Plaza open te stellen geldt tot en met 28 april. Hiermee volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Deze maatregelen zorgen helaas voor veel gemiste trainingsuren en het is de vraag wat er met de planning van het wedstrijdseizoen gaat gebeuren.

Inmiddels beraden we ons op onze financiën en zijn we druk bezig met het regelen van steunaanvragen via het Noodloket en de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW). Hopelijk voldoen we aan de normen om geld terug te krijgen van de overheid. Daarom kunnen we op dit moment nog geen toezeggingen doen over de contributie, maar weet dat wij er zorgvuldig naar aan het kijken zijn!

Mochten na 28 april de zalen weer geopend worden dan hopen we op alle wc’s dispensers met papieren handdoekjes te hebben hangen. Er is een sponsor gevonden en de eerste twee dispensers hangen! We zijn niet als enige op zoek naar extra dispensers, maar we doen ons best.

Maandelijkse borrelavond

Alle activiteiten liggen stil en dus ook de borrelavonden. Jammer dat we elkaar niet lijfelijk kunnen ontmoeten. Volgend seizoen vieren we ons 100 jarig bestaan. Hopelijk kunnen we dat uitgebreid en met elkaar vieren!

Op afstand

De docenten zijn op allerlei manieren bezig om iedereen toch betrokken te houden bij TOOS. Er zijn dans-, gym-, turn- en twirl-filmpjes via de diverse app-groepen verspreid en ook op social media vertonen de docenten hun kunsten.

Ook wij als bestuur zien elkaar op afstand, maar gelukkig mogen we ons op die manier toch verbonden voelen.

Let op elkaar, blijf gezond en een hartelijke groet van ons allen:

Sportakkoord

Het ondertekenen van het sportakkoord is uitgesteld en op dit moment is er nog niet bekend wanneer het alsnog gaat gebeuren. Geïnteresseerd in wat hierin staat? Kijk dan op https://www.sportakkoord-waddinxveen.nl. Vragen over het concept sportakkoord? Bel dan naar Ellen van Harten op 06-83943800.

Sponsoren

Kijk eens op onze sponsorpagina>>: de bedrijven die TOOS sponsoren. Het is in deze tijdens zeker een goed idee om eerst eens lokaal te kijken wat er te koop is aan producten en welke dienstverlening onze sponsoren – soms ook online – kunnen bieden.

Bestel je graag online, doe dit dan via SponsorKliks bij de webwinkel van je keuze. Het maakt namelijk niet uit of je rechtstreeks bij de webwinkel bestelt of via SponsorKliks, de prijs is voor jou hetzelfde.
Het verschil is dat via Sponsorkliks het TOOS geld oplevert!Meer informatie over hoe het werkt vind je hier.
Je kunt ook rechtstreeks via deze link  http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3936 naar SponsorKliks en plaats je bestelling ?