Zoals beloofd zou ik nog een eindtotaal geven van het aantal verkochte loten bij TOOS tijdens de Grote Clubactie. Een bijzonder jaar, want we hebben een Grote Clubactie record behaald!

Verkochte loten

Er zijn in totaal 2874 loten verkocht!!! Hiervan zijn er 1056 online verkocht en ook nog eens 1593 via de inschrijfboekjes. Als laatste zijn er nog eens 225 losse lootjes verkocht inclusief de 3 superloten van in totaal 150 stuks.

Dit is goed voor een netto resultaat van € 6.363,60. Dit is een FANTASTISCH resultaat! We hebben nog nooit zoveel loten verkocht.

Wie de meeste loten verkoopt wint een prijs!

Van de leden die de meeste loten hebben verkocht, hebben 56 winnaars tijdens de les cadeaubonnen gehad en ook nog een bon om te gaan springen bij Jumpsquare Gouda. De verkopers die 25 of meer loten hebben verkocht krijgen zelfs een medaille van de Grote Club Actie.

Hebben jullie het bord in de hal gezien met al die topverkopers. Geweldig gewoon! De namen van de Topverkopers staan ook in de lijst.

UITSLAG!

Heb je één of meerdere loten gekocht? Check gauw je prijs. De lotenchecker is te vinden in deze link: Grote Clubactie. De volledige uitslag hangt ook op het prikbord in de hal van TOOS Plaza en is online te vinden via de trekkingsuitslag 2023»

Verdiende prijzen

Er zijn diverse mensen bij TOOS die een klein prijsje hebben gewonnen. Gefeliciteerd allemaal.

Doel

Al het verdiende geld hebben we al besteed of gaan we in 2024 aan materiaal besteden.

Resumé

De Grote Clubactie is wederom goed verlopen, iedereen die heeft geholpen verdient een dikke pluim. Allemaal bedankt voor het vele werk, de inspanning en het geregel.

En geniet weer van het nieuwe materiaal in de zalen.

Willem Jan Kerkhoven