DE VOORJAARSVAKANTIE IS VAN ZONDAG 26 FEBRUARI  T/M  ZONDAG 5 MAART

 

Vanuit het bestuur

Misschien heb je onze Paasactie al voorbij zien komen? Vanaf 19 februari is het mogelijk om paasartikelen te verkopen namens TOOS. Heb je nog geen informatie hierover ontvangen? Informeer dan bij onze docenten.

Om geld op te halen verkopen we paaseitjes, paashazen, paasstol met spijs, paas duo spritsen, paashaas gevulde koek en er is nog een mix van chocolade artikelen. Deze actie is geheel digitaal en loopt tot en met 19 maart. Kan je niet wachten om dit lekkers aan te schaffen? Gebruik dan deze link Clubkas-Acties App

Op donderdag 30 maart worden alle lekkernijen afgeleverd bij TOOS en vanaf 31 maart uitgedeeld aan de verkopers. Dus voor Pasen kun je het lekkers in huis hebben.

Foto’s jubileumshow

Ondanks dat we vorige maand onze 102e verjaardag hebben gevierd, willen we toch nog even nagenieten van de prachtige foto’s die gemaakt zijn tijdens onze jubileumshows. Grote dank aan onze fotografen: Eric en Nancy Sengers en Marcel Knijnenburg.

Klik op deze link om naar de online fotopagina te gaan!

En door naar de halve finale!

Zaterdag 4 februari was de 3e teamkwalificatiewedstrijd voor de turnsters in supplement C. Deze keer moesten de meiden in het oosten van het land hun wedstrijd turnen.

Het turnteam bestond deze wedstrijd uit Alisa, Britt, Iris, Jessie en Kelly. Tijdens elk toestel mogen drie meiden turnen waarvan de twee beste scores tellen. Brug was dit keer het sterkste toestel voor TOOS. Als team behaalden de turnsters een 2e plek en individueel scoorde Kelly een 4e plek. Vloer was voor Iris haar sterkste toestel, zij werd knap 3e. Britt turnde zich op balk naar een 9e plaats. Jessie werd 10e op sprong en Alisa 19e op vloer. Als team werden de turnsters 5e, maar met twee keer een 2e plek in voorgaande wedstrijden stromen zij door naar de halve finale.

Supplement D wedstrijdresultaten

Op zondag 5 februari turnden de supplement D meiden hun 2e teamwedstrijd tegen zeven andere teams. Britt, Djoya, Lonne en Suzanne startten op brug met een keurige 3e plek.  Op balk en vloer werden nette oefeningen geturnd. De meiden sloten de wedstrijd af met drie mooie sprongen. Britt, Djoya, Lonne en Suzanne werden in het eindklassement 5e.

Individuele wedstrijd

Op 5 februari was het ook de laatste individuele wedstrijd voor de senior C dames te Duiven.

Verdeeld over twee banen kwamen de meiden in actie. Iris en Alisa turnden in baan 1 beiden op balk een zeer goede oefening. Iris werd met 11.100 3e en Alisa volgde met 11.050. Jessie en Kelly kwamen gezamenlijk uit op baan 2. Ook Jessie turnde vandaag sterk op balk. Met 10.433 werd zij 3e op dit toestel. Kelly deed dit op brug met een 10.000. Jessie turnde zich naar een bronzen medaille, Iris werd 4e, Kelly 9e en Alisa 10e. We zien alle 4 de meiden terug in de halve finale.

Pupillen niveau 4

Op zaterdag 11 februari was de tweede teamwedstrijd voor onze pupillen niveau 4. Bozi, Maud, Nora, Pascalle en Tess startten hun wedstrijd op sprong, waar ze gelijk als team in uitblonken. Ze behaalden een terechte 1e plaats op dit toestel. Ook op vloer en balk waren de meiden erg sterk, met als resultaat een 1e plek op beide toestellen. Op brug werden ze 3e.

Nog wat individuele succesjes:
  • Bozi: 11e op balk
  • Maud: 3e op vloer
  • Nora: 3e op sprong
  • Tess: 3e op balk
  • Pascalle: 1e op balk en vloer

Met dit mooie resultaat mochten de meiden de gouden medaille in ontvangst nemen!

TOOS turners pakken weer medailles

Zaterdag 18 februari werden in Zoetermeer regionale wedstrijden turnen voor heren georganiseerd. We keerden huiswaarts met drie medailles: brons, zilver en goud.

Teamwedstrijden

’s Ochtends waren er teamwedstrijden. Gabriël van der Weijde van TOOS was net zoals de vorige wedstrijd gastturner in een team van KDO Krimpen aan den IJssel in categorie Pupil B. Een prima wedstrijd leverde dit team een zilveren plak op.

Het Juwelier Jos’ Turnteam had een team ingeschreven in categorie Instap A, waarin onze turners: Dorian van der Mel, Alexander Bucx , Lauk van Ballegooijen en Brent Hooijschuur meededen. In een sterk deelnemersveld wisten deze jongemannen zeer knap een bronzen medaille in de wacht te slepen.

Individuele wedstrijden

In de middag deden Olaf van Kats en Ray Ngadimin van het Juwelier Jos’ Turnteam mee bij de individuele wedstrijden in categorie Jeugd B. Olaf verbeterde zich ten opzichte van de vorige wedstrijd en kwam uit op een 12e plaats. Ray had zijn goede vorm van de vorige keer weer meegenomen en eiste opnieuw het goud op.

Nieuw: Badminton

Hallo allemaal,

Wij zijn Frank, Meertinus, Hanneke, Ellen en Madelon en elke woensdag om 20:30 uur badmintonnen wij een uur in de sportzaal van TOOS. Het betekent voor ons een uur lekker bewegen en sporten, met veel plezier op amateurniveau.

We zouden er nog wel een paar mensen bij kunnen gebruiken! Lijkt het je leuk om eens een keertje mee te doen, laat het even weten of kom langs. We trainen in de sportzaal van 20.30-21.30 uur.

Tot ziens!

Frankbank@kpnmail.nl

Klusdagen

Na de gezellige klusdagen van 4 en 7 januari wordt er op 4 maart weer verder geklust.

We gaan verder met het schilderen van diverse kozijnen en als het droog is met het verwijderen van onkruid aan de achterzijde van ons pand. Ook moeten er diverse lampen worden vervangen en spullen naar de stort gebracht worden.

Wie komt ons helpen? Linkerhanden en rechterhanden zijn van harte welkom!

Aanmelden bij:

  • Sietse Siersema 06-44640892 of
  • Auke Siersema 06-21420901.

Taakie

Twee jaar geleden, hebben we Taakie geïntroduceerd. Wij willen namelijk onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!

Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! Mochten wij eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig ‘scouten’ wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven. Help jij mee!? Mocht je nog nooit Taakie hebben ingevuld? Doe dat dan alsnog via link naar TAAKIE!