Op zaterdag 28 januari werden in Alkmaar individuele turnwedstrijden voor heren georganiseerd. Dit was de eerste plaatsingswedstrijd voor de landelijke finales. Een succesvolle dag: onze TOOS turners pakken medailles en scoren drie zilveren medailles.

Categorie Junior I

In de categorie Junior I – 2e divisie kwamen drie heren in actie van het Juwelier Jos’ Turnteam: Kasper van Osnabrugge, Brian de Kort en Onno van der Steenhoven. Kasper kwam uit op een 15e plaats, Brian eindigde als 7e en Onno eiste zeer knap een zilveren medaille voor zich op.
In dezelfde categorie werd in de andere baan gestreden om de medailles door de TOOS turners Dirkjan Boevé en Kees Vermeulen. Dirkjan redde het net niet: hij kwam uit op een 4e plaats. Kees kreeg na een prima wedstrijd het zilver omgehangen.

Categorie Junior II en Senior

Twee heren van onsJuwelier Jos’ Turnteam, Timo Boomers en Victor Moons, kwamen in actie in categorie Junior II – 2e divisie. Timo deed het prima en kwam uit op een 7e plaats. Victor werd het podium opgeroepen om een zilveren medaille in ontvangst te nemen.
Rinse van der Meer van TOOS deed mee in categorie Senior 2e divisie. Hij kwam uit op een 14e plaats. Jelle Versluis vertoonde zijn kunsten in categorie Junior II – 1e divisie. Hij werd 8e.

Uitslagen

De uitslagen van deze plaatsingswedstrijd vind je op de website van de KNGU en zijn via de onderstaande links in te zien:

Wedstrijdprogramma

In onze kalender zie je precies welke wedstrijden er in januari en februari zijn. Kom kijken naar onze turners, geniet van hun prestaties en moedig hen zelf ook aan!

Bijschrift foto: Onno van der Steenhoven op de tweede trede van het podium