Beste deelnemers,

 

Op zaterdag 25 juni 2022 zullen wij onze Feestelijke Jubileumshows houden ter ere van ons 100-jarig bestaan. De shows zullen georganiseerd worden in ons eigen Toos Plaza en de showindeling zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. We proberen iedereen in te delen in een voor hen handige show (er zullen er 4 of 5 zijn) en hopen dat jullie tot die tijd de héle dag vrij willen houden.

Alle groepen van TOOS mogen meedoen: de gymmers en turners, de dansers en twirlers, de sporters en zelfs de Ouder- en Kindgymmers!

 

TOOS Jubileum T-shirt

Tijdens elke show is er een gezamenlijke einddans die we in het TOOS Jubileum shirt willen doen. Het shirt kost € 10,00 en is te passen en te kopen via je leiding.

 

Extra assistentie gevraagd

Als vereniging zijn wij al 100 jaar dankbaar voor alle hulp en betrokkenheid van de ouders en volwassen leden. Daarom blijven we een vereniging en zijn we geen commerciële sportschool. Ook bij deze feestdag kunnen we hulp van onze volwassen leden en van ouders van jonge leden gebruiken: bij de kaartverkoop (van te voren en op de dag zelf), het begeleiden van groepen van de basisschoolleeftijd, de catering, het opbouwen op vrijdagavond, het afbreken op zondag. Kies tzt zelf bij welke show (of shows) je zou willen helpen. Juist wel die van je kind, of juist niet die waar je zelf in staat.

Ook zoeken we een enthousiaste filmer die de shows zou willen filmen en op dvd/usb zou willen zetten voor ons! De beelddragers worden in de lessen aan de leden verkocht.

Bij de volgende infobrief zal de indeling van de shows bekend zijn en kun je je voor hulp bij een show opgeven.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop zal zowel in de week voorafgaande aan de shows als op de dag zelf zijn. Let op, er is wel pin-mogelijkheid bij TOOS, maar die is afhankelijk van de wifi.  Neem dus als het kan ook contant geld mee! Er zal een grote tribune gehuurd worden om iedereen van een plek te voorzien.

 

Kantine

Tijdens de jubileumshows is de kantine de gehele dag geopend.

Thema

Het thema van de shows is FEEST!! want het moet natuurlijk wel een feestje worden. We hopen dat de coronaregels ons in staat stellen dit feestje te kunnen vieren. We houden jullie op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Binnenkort volgt meer informatie. Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook!

Groeten, de Jubileum Commissie