Zaterdag 26 maart jl. werden in Rotterdam districtswedstrijden voor het herenturnen georganiseerd. De turners van TOOS vielen in de prijzen. Zij keerden huiswaarts met een bronzen, een zilveren en een gouden plak.

Teamwedstrijden

Vier turners van het Juwelier Jos’ Turnteam vertoonden hun kunsten in een teamwedstrijd in niveau Instap A: Gabriël van der Weijde, Dorian van der Mel, Denny van der Leij en Sep Koolmees. Een goede wedstrijd bracht deze jonge mannen op een zesde plaats.

TOOS turner Olaf van Kats deed mee in een gemixt team van verschillende verenigingen. Met een zeer goede wedstrijd pakte dit team een bronzen plak.

Individuele prestaties

In de categorie Jeugd B stond een individuele wedstrijd op het programma. Vier heren van het Juwelier Jos’ Turnteam kwamen in actie: Kees Vermeulen, Ray Ngadimin, Brian de Kort en Onno van der Steenhoven. Deze mannen streden gezamenlijk voor de prijzen. Brian werd uiteindelijk zesde, Ray eindigde als vierde, Onno sleepte een zilveren plak in de wacht en Kees pakte het goud!

Wedstrijduitslagen

Benieuwd naar de wedstrijduitslagen van onze turners? Check dan de behaalde resultaten op de pagina Dutch Gymnastics.

Wedstrijdplanning

Kijk in de TOOS kalender 2021-2022 wanneer de volgende wedstrijden zijn. Leuk om de mannen een keer aan te moedigen of één van onze andere wedstrijdteams: dames turnen en twirlen.

  • 09 april wedstrijden heren turnen in Weert
  • 23 april wedstrijden heren turnen in Duiven

Bijschrift foto: v.l.n.r. Onno, Kees en Ray (kreeg als vierde ook een medaille).