We zitten inmiddels alweer halverwege juni. Het binnen sporten is heerlijk! We genieten volop van de gladde vloeren, de materialen die niet meer van hot naar her hoeven worden gesleept en de zon brandt niet op onze schouders!

Ledenvergadering

In mei hebben we een online ledenvergadering gehad. Gelukkig heeft een grote groep sporters ons in coronatijd (financieel) gesteund. Ook hebben we aanspraak kunnen maken op diverse overheidsregelingen voor Coronasteun, waardoor we financieel het hoofd boven water kunnen houden.
Om jullie als trouwe leden te bedanken, willen we graag in de zomer doorgaan met sporten (rooster volgt) en de contributie voor het seizoen 2021 / 2022 niet verhogen.

Zomerlessen!

Eind juni hopen we het zomerrooster rond te hebben en te publiceren. Houd hiervoor de website in de gaten.

Rooster nieuwe seizoen

Helaas nemen we afscheid van een aantal docenten. We willen hen bedanken voor al hun inzet!
Wij zoeken nu nieuwe docenten voor:

  • Volleybal op de maandagavond
  • Total body fit op maandagavond en vrijdagochtend
  • Refit op dinsdagochtend
  • Fitbalans op woensdagochtend
  • Gymlessen voor kleuters en groep 3/4 voor de woensdagmiddag

Helpen jullie mee om deze vacatures in te vullen?

Stroopwafelactie

Iedereen is natuurlijk al druk bezig en we hebben nog een goede week om stroopwafels te verkopen, dus ga zo nog even door!

Eén pakje stroopwafels kost €2,50. Daarvan gaat iets meer dan de helft naar TOOS!
Deze overheerlijke pakjes stroopwafels kosten per 3 stuks slechts €7,00.
Verkoop er zo veel als je kan, alle hulp is welkom!
Bestellijsten zijn nog te krijgen bij je docent. Lever je bestellijst uiterlijk vrijdag 18 juni in bij je docent. Dan heeft de organisatie de tijd om het aantal verkochte pakjes te tellen en te bestellen.
In de 1e week van juli kunnen de bestellingen worden afgehaald en betaald (pin/contant) bij TOOS of Markus.
Hier komt nog verdere informatie over.

Vacatures bestuur

Sinds lange tijd is er een vacature voor promotie». We missen hierdoor regelmatig de aandacht in de krant op social media en de website. Daarom nogmaals de oproep: ben jij of ken jij iemand die ons hiermee kan helpen? Graag! Je hoeft het echt niet zelf te doen, maar het zou fijn zijn als er iemand is die de boel gaat aansturen.
Mark heeft aangegeven te stoppen als voorzitter». Daarom zijn we weer op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Springdagen 22 oktober

Eindelijk kunnen we weer een aankondiging doen van een evenement! Ina Klaassen is weer gestart met de voorbereidingen van de Springdagen in Sommelsdijk op 22 oktober a.s.» Dit is het laatste jaar dat Ina het organiseert. Wie wil het stokje overnemen? Als je nu instapt, kan je het hele proces nog mee lopen.
Vanaf week 24 liggen de brieven met informatie in TOOS.

Vertrouwenscontactpersoon

Even voorstellen: Mijn naam is Margriet van Rooijen en sinds kort ben ik vertrouwenspersoon voor TOOS. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters die allebei bij TOOS turnen en dansen. In het dagelijks leven werk ik als wijkverpleegkundige en dat doe ik met ontzettend veel passie en plezier. In mijn vrije tijd fiets ik graag en maak ik muziek. Als kind heb ik ook geturnd bij TOOS en later allerlei vrijwilligerswerk gedaan zoals het activiteitenteam, assisteren in de lessen en jureren. Sinds 2 jaar help ik met de administratie voor de Plusgroep.

De afgelopen tijd is er in de turnwereld veel te doen geweest over grensoverschrijdend gedrag. Daarom is het goed dat er ook binnen onze vereniging een vertrouwenspersoon is aangesteld. Natuurlijk hoop ik dat het nooit nodig is maar als je te maken hebt met ongewenst gedrag dan ben ik er voor je om naar je verhaal te luisteren en samen naar een oplossing te zoeken.

Groetjes,
Margriet
06-48254877
vertrouwenscontactpersoon@tooswaddinxveen.nl