Tijdelijke verzwaring maatregelen tot en met 18 november!

Volgens het kabinet zijn we op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook wil het kabinet de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. Daarom heeft het kabinet besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

Voor TOOS betekent dit dat:

  • tot en met 17 jaar verandert er niets;
  • groepslessen zijn 2 weken niet mogelijk;
  • individuele lessen zoals turnen, solo-lessen twirlen, HIIT en Ouder- en kindgym mogen doorgaan.

Contributie

De komende 2 weken worden er geen groepslessen gegeven en de ouder- & kindgym heeft een paar weken stil gelegen. We begrijpen het dat er wellicht mensen zijn die hiervoor gecompenseerd willen worden. Degene die dat willen, willen we vragen om dit vóór 1 december kenbaar te maken door een mail te sturen naar info@tooswaddinxveen.nl.
Wanneer wij niets vernemen gaan wij er vanuit dat je niet gecompenseerd hoeft te worden. Voor diegene op voorhand vanuit TOOS heel hartelijk dank!

Sinterklaasfeest in nieuw jasje

Hebben jullie het al gelezen? Het TOOS Evenemententeam heeft van Sinterklaas gehoord dat hij dit jaar op een andere manier een bezoek brengt aan de TOOS kinderen. Op 21 november kunnen de Pieten bij jou thuis langskomen! Kijk snel op de volgende pagina: Pietenfeest bij TOOS»
Aanmelden kan tot 14 november a.s.

Vacatures

  • Streetdance docent
    We zijn nog op zoek naar een extra streetdancedocent. Ben jij of weet jij iemand die deze lessen wil verzorgen, meld je dan aan bij Irene Kleiweg of Margreet Zuidam.
  • Redactionele stukjes schrijven
    Na wedstrijden, evenementen en nieuwswaardige gebeurtenissen (denk aan van binnen sporten naar buiten sporten) schrijven we een stukje voor de krant en sturen dit met een passende foto naar de redactie. Dit zorgt voor mooie free publicity voor TOOS.
    Niet elke docent is even vaardig in het opstellen van een nieuwsartikel, daarom zijn we op zoek naar mensen die deze taak op zich willen nemen.
    Het kan zijn dat je zelf tijdens een wedstrijd of een evenement aanwezig bent en hier zelf een verslag van opstelt. Of dat een ander (meestal een docent) een stukje bij jou aanlevert dat jij dan verder verzorgt en voor de docent doorstuurt naar de redactie van de krant.
    Lijkt het jou leuk om persberichten te schrijven? Kun jij ervoor zorgen dat gebeurtenissen die in het weekend plaatsvonden (zoveel als mogelijk) op maandagochtend bij de redactie van de krant ligt? Dan zijn we op zoek naar jou!
    Meld je aan via info@tooswaddinxveen.nl of via Ellen van Harten 06-83943800
  • Schoonma(a)k(st)er
    Wie is een opgeruimd type en houdt ervan om de dag lekker te beginnen? Wij zoeken een schoonma(a)k(st)er die samen met anderen op maandagochtend van 7.30 – 9.30 uur de vloeren schrobt en alles weer laat blinken! En mogelijk heb je later in de week ook nog een uurtje om de boel bij te houden. Meer info en aanmelden klik hier»
  • Gebouwbeheer
    Het beheer van ons sportcomplex is in handen van stichting eXacto. Zij zijn op zoek naar iemand die:

    • hart heeft voor TOOS
    • wat tijd om zelf regelmatig een klusje in TOOS te doen of om anderen in te schakelen om klussen uit te voeren
    • die in gesprek kan met partijen om het pand in orde te houden (o.a. aannemers, schilders, brandweer, installateurs en dakdekkers) en ook bij deze afspraken aanwezig kan zijn.

Klik hier voor de vacature. Meer informatie of aanmelden: Suzan Bik suzanbik@gmail.com of 06-47928147.

Acties!

  • Speculaasactie
    Net als vorig jaar willen we ook dit jaar weer speculaaspoppen verkopen. Een pop kost 5 euro. Ken of ben jij een bedrijf die voor zijn medewerkers speculaaspoppen wil hebben, laat het ons dan weten!

  • Grote Clubactie
    De Grote Clubactie loopt ten einde en we gaan als een speer! Graag zouden we nog de 2.000 loten willen aantikken. Helpen jullie mee? Op 20 november moeten alle boekjes zijn ingeleverd.
    De loten kosten € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar TOOS! Nog geen lot? Koop deze dan nu via de QR-code en zoek op Dans- en Turnvereniging TOOS in Waddinxveen.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Deel daarom deze link op social media en via whatsapp: https://lot.clubactie.nl/lot/.

Toestemmingsformulier media

Tijdens de lessen delen we brieven uit om toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal voor social media, websites en andere media uitingen. Inmiddels hebben we zo’n 150 formulieren teruggekregen, maar we moeten er nog een heleboel meer terugkrijgen. Graag zo spoedig mogelijk inleveren.

Vertrouwenscontactpersoon

Zoals in de vorige nieuwsbrief is aangegeven, is Margriet van Rooijen onze vertrouwenscontactpersoon. Zij is bereikbaar via vertrouwenscontactpersoon@tooswaddinxveen.nl.

Bestaande acties en sponsors

  • Kijk eens op de sponsorpagina welke bedrijven TOOS allemaal een warm hart toedragen! Wellicht is het aanbod van onze sponsoren ook interessant voor jou/u!
  • Sponsorkliks
  • Vriendje voor een tientje! Breng iemand anders aan als lid van TOOS en verdien zelf een cadeaubon van 10 euro!
    Vraag naar de actie bij jouw docent.