Sponsoractie

Jij een taart, wij 2,50 euro.LET OP: de taartvoucher kun je bestellen tot 8 augustus! De PLUS Zuidplas Waddinxveen is een actie begonnen waar wij als vereniging ons bij hebben aangesloten.

Bestel direct via: PLUS Zuidplas – taartenactie.

Hoe werkt het?

  • Kies welke vereniging in Waddinxveen je wilt ondersteunen >> TOOS dus!
  • Koop één of meerdere tegoedbonnen voor een taart van PLUS Zuidplas.
  • Per taart maakt PLUS Zuidplas €2,50 over naar de gekozen vereniging.
  • Direct na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een tegoedbon per e-mail.

Van 24 augustus t/m 31 december 2020 kun je, wanneer al je vrienden en familie weer bij je op visite mogen komen, met de tegoedbon je taart ophalen bij PLUS Zuidplas. Jij lekker smullen, wij nieuwe spullen!

Jaarvergadering 6 juli

Afgelopen maandag vond de jaarlijkse jaarvergadering plaats. eXacto en het bestuur van TOOS bespraken met een aantal leden de financiële situatie van TOOS, de staat van de gebouwen, de wisseling van docenten en nog veel meer. We mogen terug kijken op een mooi 2019.

Verlenging lessen

In verband met de uitval van lessen willen we iets langer les blijven geven, dus tot en met zaterdag 18 juli. Overleg met jouw docent of hij / zij ook nog een week langer doorgaat. Ook starten we direct na de zomervakantie op maandag 31 augustus weer op.

Gezocht streetdance docent

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een extra streetdance docent. Ben jij of weet jij iemand die deze lessen wil verzorgen, meld je dan aan bij Irine Kleiweg of Margreet Zuidam (0182 – 61 19 53).

Redactionele stukjes schrijven

Na wedstrijden, evenementen en nieuwswaardige gebeurtenissen (denk aan van binnen sporten naar buiten sporten) wordt er een stukje geschreven voor de krant en met een foto van de gebeurtenis naar de redactie gestuurd. Dit zorgt weer voor mooie PR voor TOOS.
Niet elke docent is even vaardig in het opstellen hiervan of vindt dit leuk om te doen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die deze taak op zich willen nemen.
Het kan zijn dat je zelf tijdens de wedstrijd, het evenement of gebeurtenis aanwezig bent en dan zelf een stukje schrijft of dat een ander (meestal een docent) een stukje aanlevert dat jij verder verzorgt en dan voor de docent doorstuurt naar de redactie van de krant.
Dus vind jij het leuk om persberichten te schrijven en kan jij ervoor zorgen dat gebeurtenissen die in het weekend hebben plaats gevonden (zoveel als mogelijk) op maandagochtend bij de redactie van de krant ligt? Dan zijn we op zoek naar jou!
Meld je aan via info@tooswaddinxveen.nl of neem contact op met Ellen van Harten via 06-83943800.

Naar binnen

Per 1 juli mochten we weer naar binnen! Zeker nu de afgelopen weken winderig en nat zijn verlopen, merk je weer hoe fijn het is dat we een eigen gebouw hebben.

Vacature schoonma(a)k(st)er

Wie is een opgeruimd type en houdt ervan om de dag lekker te beginnen?
Wij zoeken een schoonma(a)k(st)er die samen met anderen op maandagochtend van 7.30 – 9.30 uur de vloeren schrobt en alles weer laat blinken en mogelijk later in de week nog een uurtje heeft om de boel bij te houden.

Vacature gebouwen beheer

Het beheer van ons sportcomplex is in handen van stichting eXacto. Zij zijn op zoek naar iemand die hart heeft voor TOOS en wat tijd heeft om regelmatig een klusje in en rondom TOOS Plaza te doen of om klussen te coördineren. Hiervoor kun je anderen inschakelen om klussen uit te laten voeren, je gaat in gesprek met partijen om het pand in orde te houden (o.a. aannemers, schilders, brandweer, installateurs en dakdekkers) en bent ook bij deze afspraken aanwezig. Spreekt deze functie je aan? Meld je dan bij Suzan Bik via suzanbik@gmail.com of bel 06-47928147.

Sponsorkliks

Online bestellen doen we steeds vaker! Doe je dit via de site www.sponsorkliks.nl bij een aangesloten webwinkel – dit zijn bijna alle bekende landelijke internetwinkels (zoals Bol.com, Wehkamp, Bart Smit, etc.) – dan kan TOOS een percentage van je aankoop ontvangen. Hiermee spek je onze clubkas!

Fijne zomervakantie

We wensen iedereen alvast een fijne zomervakantie toe!
De lessen starten vanaf maandag 31 augustus en als bestuur starten we weer op dinsdag 1 september.