Contributie

Zoals eerder aangegeven zouden we terugkomen op de contributie. Gelukkig kunnen we nu weer met aangepaste maatregelen sporten. Er zijn verschillende mensen die hebben aangeven geen contributie terug te hoeven ontvangen voor de weken dat er even niet gesport kon worden. We zijn uiteraard erg blij dit te horen en waarderen deze steun enorm. Dit helpt om een gezonde organisatie te blijven.
Uiteraard begrijpen we dat er wellicht ook mensen zijn die wel gecompenseerd willen worden. Degene die dat willen, willen we vragen om dit vóór 1 juni kenbaar te maken door een mail te sturen naar info@tooswaddinxveen.nl.
Wanneer wij niets vernemen gaan wij er vanuit dat je niet gecompenseerd hoeft te worden. Voor diegene op voorhand vanuit TOOS heel hartelijk dank!

Weersinvloeden

Het is ons gelukt om binnen afzienbare tijd van een binnen- naar een buitensportlocatie te gaan. En daar zijn we trots op! De dikke matten worden naar buiten gesleept, hele parcoursen ontstaan met behulp van springplanken, trampolines en lange matten. Er klinkt vrolijke muziek uit de speakers en over het algemeen is de zon erbij. Helaas was het deze week wel erg fris! Denk daarom ook aan laagjes kleding, zodat je wat aan / uit kan trekken. En als het mooier weer wordt, denk dan aan de zonnebrandcrème.

Verkeer K&R

De parkeerplaatsen bij TOOS Plaza zijn afgesloten, omdat daar de lessen plaatsvinden. Dus:

  • Kom daarom zoveel mogelijk op de fiets! De fietsen worden aan de overkant in de rekken geplaatst.
  • Komt u toch met de auto? Parkeer dan niet op de stoep, maar rij de Noordstaring op voor de veiligheid van iedereen!

Trots

Afgelopen week is de handhaving al langs geweest om te controleren en ze waren tevreden!
Bedankt Anton Stoter, Stephanie Hofman, René en Irine Kleiweg, Margreet Zuidam, Renske Luijendijk, Willem-Jan Kerkhoven en Ellen van Harten om dit mogelijk te maken.
En dank aan Peter Bitter voor het aanleveren van alle hygiëne-materialen.

Jaarvergadering

Onze jaarvergadering stond gepland op 27 mei. Deze gaat in verband met de huidige coronamaatregelen van de overheid niet door en wordt verplaatst naar een latere datum.

De volgende bestuursvergadering wordt verschoven naar maandag 8 juni.