Wie jarig is, geeft een feest

Met dat idee in het achterhoofd is de Jubileum Commissie van “Toos 100” hard bezig om een aantal leuke evenementen te organiseren voor diverse Toos leden en oud-leden.

Nog even met een slag om de arm, omdat we natuurlijk niet weten hoe de corona-regelgeving zich gaat ontwikkelen, willen we hier alvast een paar data noemen waarop wij onze evenementen hebben gepland:

  • Allereerst starten we op zaterdag 3 oktober 2020 met onze TOOS GOT TALENT! Voor jong en oud een podium om je kunsten te vertonen en we maken er een echte show van. Hierover kun je verderop in deze Nieuwsbrief meer lezen.
  • Ook zijn we bezig met ons GALA feest voor de leden van 16 jaar en ouder. Dit feest willen we houden op zaterdag 19 december 2020. Met een Big Band, mooie aankleding en een DJ om er een waar feest van te houden. Iedereen eens niet in sportkleding, maar in zijn of haar mooiste gala-outfit.

Verder heeft onze planning van het jaar 2021 ook nog een Verjaarsfeest voor de kinderen in petto, een Reünie voor alle oud-leden, een High Toos Tea (55+) en natuurlijk een Mega Jubileumshow van en voor alle TOOS leden. Data worden in een volgende Nieuwsbrief genoemd. Natuurlijk kun je onze evenementen ook in de gaten houden op onze Facebook- en Instagram-accounts: @toosjubileum.

Dus SAVE THE DATES

3 oktober & 19 december 2020

Mochten er mensen zijn die – vanuit hun vak, hobby of kennis – weten dat ze ons ergens mee zouden kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Materialen aanleveren of helpen zoeken, ideeën overleggen, planningen maken, mensen mobiliseren, fondsen werven:  zowel jong als oud is welkom om ons bij deze leuke evenementen te helpen.

Meld je aan bij toos100@tooswaddinxveen.nl onder vermelding van TOOS 100 en dan horen wij graag waar jullie ons mee kunnen en willen helpen.