Twirlen is een moderne sport waarbij dans en souplesse gecombineerd worden met het technisch draaien, rollen, gooien en zwaaien van de baton (stok).

Tijdens de introductiecursus besteden we aandacht aan alle facetten die bij Twirlen komen kijken. We warmen op, doen rek- en strekoefeningen, doen dans/ballet, leren nieuwe Twirltechnieken en gaan we uiteraard aan de slag met sprankelende routines op verschillende thema’s en muziek. Deze routines voeren we vervolgens weer op bij evenementen en op wedstrijden.

Lijkt je dit wel wat en wil je het ook eens proberen? Zonder gelijk vast te zitten aan een lidmaatschap? Meld je dan nu aan voor één van de twee introductiecursussen Twirlen die we organiseren in TOOS Plaza:

Twirlshow ter afsluiting introductiecursus

Vanaf vrijdag 13 maart kunnen jongens en meiden vanaf 5 jaar 6 weken lang meedoen aan de eerste introductiecursus. Zij leren de basistechnieken van het Twirlen en gaan dan ook aan de slag met een heuse show. Allemaal in combinatie met spetterende dansbewegingen en een hoop gezelligheid. De cursus sluiten we af met een uitvoering voor alle familie en vrienden op vrijdag 24 april 2020.

Meer informatie? Check de volgende links: