Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. TOOS en Stichting eXacto doen dit jaar ook weer mee op zaterdag 14 maart van 08.30-12.30 uur.

Geef je op als vrijwilliger om een pad aan te leggen voor de vluchtroute van ons sportcomplex TOOS Plaza.

Stichting eXacto beheert het sportcomplex TOOS Plaza voor onze vereniging. Ons sportcomplex heeft aan beide zijden een hek, waarmee de achterkant van de accommodatie wordt afgesloten. Dit is om onbevoegden te weren zich achter onze accommodatie te begeven.

Het nadeel van deze afsluiting echter, is dat de gemeente niet bij dit stuk grond kan, als het gaat om groenonderhoud. Er is daardoor een aardige wildgroei ontstaan van allerlei kleine struiken (veel bramen) en onkruid. We proberen het stuk daarom zoveel mogelijk vrij te houden met vrijwilligers, maar dit is elke zomer best een aardig klus. Om de vluchtroute vanuit onze twee nooduitgangen goed bereikbaar te houden, willen we graag met tegels en zand een pad aanleggen. Hierdoor is de vluchtroute in de toekomst makkelijker te onderhouden.

Meld je aan voor deze gezellige klusdag!

Meld je aan bij Sietse Siersema via e-mail (sjoster@yahoo.com) of per mobiel (06-44640892).
Zie ook onze klus op www.nldoet.nl/klus