Na de TurnCompetitiewedstrijd van zaterdag, mochten de N3/N4 & junioren 3e divisie meiden zondag 16 februari in Amsterdam hun tweede districtswedstrijd turnen.

In wedstrijd 1 waren Fleur en Lotus (pupil 1) aan de beurt. Fleur was vandaag de allerbeste op brug met een score van 11.500. Lotus was de beste op vloer met een super score van 13.533. Fleur werd uiteindelijk zesde en Lotus negende in het eindklassement.

In wedstrijd 2 turnden Djemaya (pupil 2) en Carlijn (jeugd). Djemaya turnde zich op sprong (13.600) en vloer (11.733) naar een vierde plek. Op deze plek eindigde ze ook in het eindklassement. Carlijns beste toestel was sprong. Met een 12.700 werd zij negende. Allround vinden we haar terug op een zestiende plek.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Britt en Nikkie. Britt liet een mooie brugoefening zien en werd vijfde met een score van 11.067. Nikkie’s beste toestel was balk. Met een 9.400 werd zij veertiende op dit onderdeel. In het eindklassement werd Britt twaalfde en Nikkie negentiende.

Nu is het afwachten wie zich heeft geplaatst voor de districtsfinale/toestelfinale op 21 en 22 maart a.s. in Amsterdam, of wie mogelijk zelfs doorstroomt naar de landelijke halve finales.

Klik hier voor het complete wedstrijdschema.