Zaterdag 15 februari stond de eerste turncompetitiewedstrijd op het programma voor de onderbouw meiden D1 in poule 5. De tegenstanders waren DOS, Mobilee 1 en Hou Vast 2.

Voor TOOS turnden Amélie, Amira, Alyssa, Elize, Isa & Nora. Deze meiden startten op sprong waar ze als team een eerste plek veroverden. Alyssa werd individueel eerste en Amira vijfde op dit toestel. Op balk kwamen de TOOS meiden ook goed voor de dag. Individueel een tweede plek voor Amélie en ook als team zijnde. Op brug waren de turndames erg gewaagd aan DOS, wat een tweede plek als team opleverde, Elize turnde zich naar een knappe derde plek. Op vloer maakt het team vandaag het verschil door overtuigend een eerste plek als team te pakken. Nora werd vijfde en Isa tiende op dit onderdeel.

In de einduitslag werd TOOS met 3 punten verschil verdiend eerste; voor DOS, Mobilee en Hou Vast.