Op zaterdag 7  en zondag 8 maart 2020 is er een grote landelijke turnwedstrijd voor Heren in Sporthal De Dreef in Waddinxveen. De organisatie van deze wedstrijd is in handen van onze vereniging in samenwerking met de KNGU.

TOOS heeft voor deze wedstrijd heel veel vrijwilligerstaken te regelen. Denk hierbij aan de bemensing voor de infostand, de catering, de juryrunners en groepsbegeleiders, de sjouwers, lijnrechters, tijdwaarnemers, jury assistenten, de bediening van de muziekinstallatie en de teltafel.

Als je zin hebt om te helpen kijk dan even in onderstaande lijst en geef je bij ons op: stuur ons een mailtje; een appje mag ook! Maar je kunt je ook inschrijven via het bord in de hal van TOOS Plaza.

Intekenlijst:  klik snel op vrijwilligers gezocht en check waarmee je ons kunt helpen!

Het is altijd heel gezellig en je helpt TOOS er heel erg mee.

Willem Jan Kerkhoven (06-10785526)
Sasha Troost (06-46129853)
Maartje v.d. Slik (06 – 17906421)
Richard Nobel (06-28885584)