Zaterdag 18 januari werden in Zoetermeer districtswedstrijden voor herenturnen georganiseerd – de start van de route richting het Nederlands Kampioenschap in mei dit jaar. Onze TOOS heren kwamen goed voor de dag en namen zeven medailles mee naar huis.

Resultaten Benjamin en Instap

TOOS turner Sep Koolmees had een prima dag en eiste in categorie Benjamin 16 een zilveren medaille voor zich op. Olaf van Kats en Finn Koolmees deden mee in categorie Instap 16. Finn kwam uit op een 20e plaats en Olaf eindigde als 17e.

Categorie Pupil en Jeugd

Marijn Bancken deed voor TOOS mee in categorie Pupil 15 en werd 11e. Jorn Brouwer turnde een prima wedstrijd categorie Pupil 14 en mocht een bronzen plak in de tas steken.

Vier heren van het TOOS Turn Team kwamen in actie in categorie Jeugd 9: Dirkjan Boevé, Damian Rook, Niels Romijn en Auke de Lange. Dirkjan werd 12e, Niels kwam uit op een 8e plaats, Damian pakte het brons en Auke kreeg de gouden medaille omgehangen!

In categorie Jeugd 8 stonden twee heren van TOOS aan de start. Timo Boomers werd 6e en Jelle Versluis pakte het zilver.

Resultaten Senior

Stefano van Kesteren van het TOOS Turn Team kwam in actie in categorie Senior 5. Hij werd het podium opgeroepen om een bronzen medaille in ontvangst te nemen. Swen van Diggele eiste in categorie Senior 6 het goud voor zich op!

De succesvolle TOOS turners.
Staand: v.l.n.r. Jelle, Niels, Stefano, Damian, Dirkjan, Timo en Auke, zittend: Swen.