De eerste districtswedstrijd in 2020 is voor de junioren en senioren 4e divisie in Amsterdam van start gegaan.

Juniorenwedstrijd

Junioren Dewi, Maron en Nynke startten hun wedstrijd in Amsterdam op vloer.
Alle drie zetten zij zeer nette oefeningen neer met een 5e plek voor Nynke. Op brug liet Maron een strakke oefening zien wat haar een 2e plek oplevert. Als afsluiting van hun wedstrijd kwamen de meiden op balk in actie en hoe: een zeer verdiende 1e plek voor Dewi.
Dewi mocht het podium betreden voor een mooie 2e plek. Maron is 4e en Nynke 18e geworden.

Seniorenwedstrijd

In de daaropvolgende wedstrijd waren de senioren Lonne, Quinty, Rosalie en Suzanne aan de beurt. Deze meiden startten op sprong met mooie half-in-half-uits. Quinty eiste de 1e plek (mogelijk een toestelfinale) en Suzanne de 9e op. Rosalie turnde zich op brug naar een 6e plek. Lonne deed er op vloer nog een schepje bovenop en eindigde op een 2e plek. In het eindklassement werd Lonne 5e, Rosalie 6e, Quinty 10e en Suzanne 13e.

Het was weer een mooie TOOSdag in Amsterdam en………. nu is het afwachten welke meiden zich voor de districts- en toestelfinales op 13 en 14 juni hebben gekwalificeerd!