Voor de kleinsten was het zaterdag 16 november natuurlijk feest omdat de Sint in ons land arriveerde. Voor de grotere meiden in de leeftijd van 10 tot 14 jaar werd daarom – net als vorig jaar – een gezellige Meidendag gehouden bij FOKUS, onze dansafdeling.

In een viertal rondes gingen de meiden per groepje het gebouw door. Er werden, geheel in de sfeer van de intocht, chocoladeletters versierd met lekkers en er werd in onze danszaal even geswingd onder leiding van juf Rosanna. In de kantine versierden de meiden een leuk linnen tasje  en knutselden zij eigenhandig een kaartenhouder in elkaar. Ook werd er een schaaltje versierd onder leiding van twee creatieve knutsel-ouders en juf Judith. Natuurlijk was er ook een beauty-ronde, waarin bijna álle make-up uitgeprobeerd werd en daarna was er een heuse fotoshoot. De foto werd zelfs ter plekke afgedrukt en kon met de chocolade letter en de geknutselde dingen mee naar huis worden genomen.

Het was een zeer geslaagde dag, voor alle meiden!

In het voorjaar wordt er weer een Meidendag voor de meiden van 6 tot 10 jaar gehouden. Houd de agenda op onze website -www.tooswaddinxveen.nl – in de gaten, of kijk op onze Facebook pagina- FOKUS.