Zaterdag 9 november is in TOOS Plaza de jaarlijkse Jump In gehouden, deze wedstrijd werd georganiseerd door TOOS.
Aan deze regionale groepsspringwedstrijd deden ruim 100 recreatiegymnastiek meisjes en jongens mee. De deelnemende gymnastiekverenigingen waren: TUMO uit Moordrecht, OSS uit Zevenhuizen, Boskoop uit Boskoop, UDI uit Zwammerdam, Wilskracht uit Alphen aan den Rijn en natuurlijk TOOS uit Waddinxveen.
Deze wedstrijd was speciaal voor de recreatiegymnasten die één keer in de week trainen.

Springonderdelen

De TOOS Jump In is een springwedstrijd voor groepen van minimaal 6 en maximaal 9 turners of turnsters. Er werd gesprongen op de onderdelen: lange mat, trampoline met kast en trampoline.

Voor, tijdens of na de wedstrijd konden de deelnemers nog recreatief springen op de tumblingbaan, lange mat of andere sprongbanen in de Danszaal. Tevens konden de deelnemers vrij turnen in de Turnzaal van TOOS Plaza.

Prijzen

Er was dit jaar een drukke middagwedstrijd met 14 deelnemende groepen in drie verschillende niveaus: groep 5-6 en groep 7-8 van de basisschool en middelbaar onderwijs.

  • In de categorie groep 5-6 won TOOS helaas geen prijzen en werden de prijzen verdeeld over Boskoop, UDI, OSS en TUMO.
  • In de categorie groep 7-8 was er bij het onderdeel trampoline de zilveren prijs voor TOOS-B3. De overige prijzen waren voor Wilskracht, Boskoop, OSS en TUMO.
  • In de categorie middelbaar onderwijs won TOOS op alle onderdelen (Lange Mat – Trampoline – Trampoline Kast) de 1e plaats!

Winnaars Jump In trofees

De Jump In trofee voor de ploeg met het hoogste puntentotaal voor alle toestellen werd in het niveau groep 5-6 gewonnen door Boskoop-A1, in het niveau groep 7-8 was de Jump In trofee voor TUMO-B2 en bij de categorie middelbaar onderwijs nam TOOS-C4 de Jump In trofee mee naar huis.

Na afloop kregen alle deelnemers een diploma mee naar huis.
Het was een geslaagde wedstrijd.