Op zondag 3 november werden in Waalwijk de kwalificatiewedstrijden georganiseerd voor de Nationale Team Cup, de Nederlandse Kampioenschappen voor teams in het herenturnen. Het ETEC TOOS Turn Team was vertegenwoordigd met drie teams. Geen van de teams wist een startbewijs voor de finale te bemachtigen.

In de categorie Jeugd / Junior 7 kwam een team van TOOS uit, bestaande uit Damian Plug, Jelle Versluis, Victor Moons, Timo Gras en Wouter de Jong. Deze jonge mannen deden het prima, maar een plek bij de beste zes teams – goed voor plaatsing voor de finale – zat er niet in. Het team eindige als negende.

In categorie Senior 4 had het ETEC TOOS Turn Team twee teams ingeschreven. Team 1 bestond uit Erik Koppenaal, Bas van Agten, Farenty van Staveren, Swen van Diggele en David Dautzenberg. Voor team 2 kwamen Daan Koedoot, Stefano van Kesteren, Jari van der Eijk, Dirk-Jan van der Meulen en Juransly Meijers in actie. Ook in deze categorie lagen er startbewijzen voor de finale klaar voor de beste zes teams.
Het was een leuke en gezellige wedstrijd, maar helaas ook geen finaleplaatsen voor deze teams van TOOS. Team 1 eindigde als negende en team 2 kwam net te kort en werd zevende.