Voor de dansafdeling FOKUS staan er al weer leuke dingen op de agenda voor het seizoen 2019-2020!

Dans Kijk-uurtjes in oktober

We beginnen met de Dans Kijk-uurtjes: in de laatste lessen voor de herfstvakantie hebben we open lessen voor de basisschool leerlingen. We hebben ervoor gekozen om niet de allerlaatste vrijdag les te doen (i.v.m. vakanties plannen).
Noteer dus de volgende dagen:

  • vrijdag 11 oktober
  • maandag 14
  • donderdag 17 oktober

Iedereen mag komen kijken, maar denk er aan: geen schoenen in de zaal!

Meidendag

Op zaterdag 16 november organiseren we weer een Meidendag!!
Net als vorig seizoen beginnen we met de meiden van 10 tot en met 13 jaar en zullen we weer make-uppen, een fotoshoot doen, iets lekkers maken, dansen en veel knutselen.
De dag duurt van 14.00 uur tot 17.30 uur.
Geef je op bij Margreet!! Lees verder>>

Sinterklaasfeest

Natuurlijk komt de Sint ook weer naar ons.
Voor de groepen 1-4 is er op zaterdag 30 november een leuk feest.
Op donderdag 5 december wordt er geen les gegeven.

Santa Run

Zaterdag 21 december is weer het Santa Run – evenement in Waddinxveen en natuurlijk doen wij weer mee met optredens in het Coenecoop College.
Een paar groepen van TOOS mogen hier aan meedoen. Je hoort vanzelf of je erbij zit.

TOOS Danst Anders

TOOS DANST ANDERS is dit keer in het teken van het bijna honderd jarige bestaan van TOOS. Dus 99 jaar oud. Of “Route 99”. Het thema 99 zal in alle dansen weer te zien zijn. Deze bijzondere shows worden op zaterdag 8 februari 2020 in onze eigen TOOS Plaza gehouden.

Dance2Demo’s

De Dance2Demo’s komen dit seizoen ook weer in Waddinxveen.
Reflex Reeuwijk organiseert op zaterdag 18 april de 3 demo’s in sporthal de Dreef, waar wij natuurlijk met alle dansgroepen aan mee willen doen.
Op zondag 19 april zijn er ook 2 demo’s en kan de hele regio zich ook inschrijven. TOOS heeft dan de organisatie in handen.

Voor de selectiegroepen is er ook nog een mogelijkheid om hun dansen in Krimpen aan de IJssel te laten zien, dat zal op zaterdag 6 juni zijn.

Seizoensafsluiting

Onze Einddans-uitvoeringen zijn op zaterdag 27 juni.
In de middag komt er een voorstelling voor de basisschool leerlingen en in de avond sluiten we het seizoen gezellig af met alle oudere meiden!