Zaterdag 9 maart turnden weer een heel aantal meiden van de selectie van TOOS een districtswedstrijd in Amsterdam. Zij kwamen uit tegen een groot aantal andere turnverenigingen uit Zuid Holland.

Bodille van Wilgen en Noa Heikens wisten een mooie plek te behalen in het eindklassement. Alyssa van der Kaay, Fleur van Kouwen en Lotus van Herpen behaalden de 3e, 2e en 1e plek waarmee TOOS een prominente plek in nam tijdens de prijsuitreiking. Voor Lotus, Fleur en Alyssa betekent dit dat ze geplaatst zijn voor de districtsfinale op 29 juni. Ook zijn Lotus (sprong, balk, vloer) en Fleur (brug) geplaatst voor de toestelfinale op 12 mei.

In de middag turnden de vier pupillen 1 meiden: Amélie Groenenboom, Elize van Kats, Isa van Ringelenstein en Lieke Vlasblom. Voor sommige hun eerste wedstrijd in een grote turnhal. Amélie was ijzersterk op alle toestellen en werd dan ook ruimschoots 1e in het klassement. Haar zien we ook terug in de districtsfinale en ook plaatste Amélie zich voor twee toestelfinales (sprong en brug). Lieke (9e), Elize (12e) en Isa (18e) hebben helaas geen doorstroming behaald maar lieten zeker mooie oefeningen en vooruitgang zien.

In de laatste wedstrijd waren de jeugd 2 dames aan de beurt: Dewi Boom, Maron Lugthart en Maud van Ringelenstein. Helaas zonder Nynke Walstra in verband met een blessure. Maron turnde op twee toestellen, brug en balk.  Op brug was ze zo goed dat haar dat een toestelfinale op heeft geleverd. Dewi en Maud turnden tot het derde toestel erg goed maar helaas gooide brug roet in het eten waardoor Maud als 10e en Dewi als 12e eindigden.