Voortgang zoektocht bestuursleden

De vacature van dans coördinator is ingevuld: Irine Kleiweg welkom in het bestuur. Als all-rounder binnen TOOS hopen we dat je goed de verbinding kunt zoeken.

We zijn nog op zoek naar een coördinator externe relaties en een coördinator promotie.

Ook bent u welkom om ideeën om TOOS vooruit te helpen te delen. Mail naar info@marktetteroo.nl.

 

Website

Heeft u de vernieuwde website al gezien? Strak, vernieuwde indeling. Wij zijn trots op het resultaat. Met dank aan Lamper Design.

Docenten

Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten die turnlessen, ouder – en kind gymlessen of twirllessen kunnen geven. Wilt u meehelpen met het zoeken naar enthousiaste en geschikte mensen?

 

De actie “vriendje voor een tientje” loopt ook in 2019 gewoon door. Iedereen mag altijd 2 gratis proeflessen mee doen. Daarna weet men vaak wel of ze het een leuke les vinden en lid willen worden van TOOS. Neem een nieuw lid mee en verdien zelf een cadeaubon van € 10,–. Dus…. maak je vriendjes, vriendinnetjes, uw buren of familie enthousiast en neem ze mee naar TOOS Plaza. Of ze nu jong (vanaf 1 jaar) of ouder zijn, bij TOOS is er voor iedereen wel een leuke geschikte les te vinden: gymmen, turnen, dansen, springen, twirlen, aerobics, etc…..
Het actuele lesrooster is te vinden op: www.tooswaddinxveen.nl. Wordt jouw vriendje of uw buur uiteindelijk lid van TOOS, dan belonen we jou/u graag met een cadeaubon!