Een goed begin voor onze instappers Fleur, Bodille, Noa en Lotus en pupillen Elize en Carlijn tijdens hun eerste turncompetitiewedstrijd op zaterdag 9 februari 2019.

De meiden startten sterk op sprong met mooie streksprongen, salto’s en overslagen wat resulteerde in een 3e plek voor Carlijn en een 4e plek voor Noa. Op balk werden er kleine foutjes gemaakt, maar als team werden zij toch 2e en Lotus werd knap 1e op dit onderdeel. Op vloer werden strakke oefeningen getoond met een 1e plek voor Lotus en een 3e plek voor Bodille. De TOOS meiden sloten de wedstrijd sterk af op brug door als team op een eerste plek te eindigen. Ook hier werd Lotus 1e, behaalde Elize een 3e plek en Fleur een 5e plek.

In het team-eindklassement behaalden de TOOS dames uiteindelijk een tweede plek, ruim voor Houvast en Velocitas en vlak achter Mobilee. Op 16 maart staat de tweede turncompetitiewedstrijd op het programma en zullen de meiden er zeker nog een schepje bovenop doen.