Op zaterdag 16 februari startte de turncompetitie voor de bovenbouw meiden van TOOS Waddinxveen. Het team bestaande uit Dewi Boom, Maud van Ringelenstein, Nynke Walstra, Quinty Troost, Lonne de Lange en Rosalie Janse begonnen op sprong en knalden mooie halfve-in-halve-uits eruit. Quinty werd met een 11.100 beloond waarmee ze 1e werd. Rosalie behaalde op sprong met een 10.600 de 7e plek. Brug verliep netjes met hoge opzwaaien, zolendraaien en mooie kippen. Nynke werd beloond met een 9.55 wat goed was voor de 9e plek. Op balk waren er wat zenuwen. Maud behaalde met een 9,50 een nette 7e plek. Op vloer turnden de meiden erg sterk. Lonne liet een mooie oefening zien wat haar met een 11.400 de 2e plek opleverde en Dewi werd netjes 7e met een 10.65 op dit onderdeel. In het eindklassement werden de TOOS meiden 3e, ruim voor Houvast en achter Pro Patria en DOS Schoonhoven. Een mooi begin van de turncompetitie.

Derde divisie in Amsterdam

Op dezelfde dag stonden Djemaya Pooran, Britt Burger en Nikkie van der Slik, uitkomend in de 3e divisie, in Amsterdam aan de start voor hun tweede districtswedstrijd. Tijdens deze wedstrijd probeerden zij plekken in de landelijke halve finale, district finale en toestelfinale te behalen.

Djemaya was vandaag sterk op sprong waarmee zij een 2e plek heeft behaald. Nu is het afwachten of zij met deze prestatie een toestelfinale heeft bemachtigd. In het eindklassement werd zij 7e. Britt turnde ijzersterk op brug en dat was ook terug te zien in haar score. Met een 11.200 werd ze overtuigend 1e en was direct geplaatst voor een toestelfinale. In het eindklassement was Britt terug te vinden op een 12e plek. Nikkie behaalde haar beste resultaat op balk, met een score van 10.700 werd zij 6e. In het eindklassement is Nikkie als 17e geëindigd.