Wij hebben dit seizoen bij de afdeling gym en turnen helaas erg veel last van het verloop onder onze docenten. Er zijn dit seizoen al meerdere docenten gestopt met lesgeven bij TOOS. Om allerlei begrijpelijke redenen (andere werktijden of schooltijden – zwanger – andere baan) zijn de docenten gestopt. We doen ons uiterste best om alle lessen door te laten gaan maar het lukt ons niet helemaal. We vragen uw begrip daarvoor.

We zijn hard aan het zoeken en soms lukt dat, maar soms ook niet. Misschien kent u nog een docent die het leuk vindt om bij ons een paar uurtjes les te geven? Lesgeven bij TOOS wordt betaald. Neem gerust contact met ons op!

Maandaglessen 18.00 – 20.00 uur
Na het vertrek van Wendy geeft Arco tijdelijk deze les. Vanaf maandag 11 februari gaan onze vaste assistenten / stagiaires Ilse – Kayleigh – Yvet – Mandy gezamenlijk deze les geven. Zij assisteren al jaren bij TOOS en hebben al opleidingen bij de KNGU gevolgd. Tevens gaan zij nieuwe opleidingen bij de KNGU volgen. Zij worden de eerste weken tijdens de les begeleid door Arco en worden (op afstand) ondersteund door Naomi & Anton. Wij denken hiermee een goede (toekomstvaste) oplossing te hebben gevonden en wensen de meiden veel lesgeefplezier.

Donderdaglessen 17.15 – 19.15 uur
Chantal stopt met lesgeven met ingang van de voorjaarsvakantie. Na de voorjaarsvakantie gaat Eva de Graaf deze lessen geven. Eva is geen onbekende van ons, ze heeft eerder lessen op maandag bij TOOS gegeven. We zijn dan ook blij dat we met Eva een goede vervangster voor Chantal hebben gevonden.

Woensdaglessen 18.00 – 20.00 uur
Naomi kan deze lessen na de voorjaarsvakantie niet meer geven i.v.m. haar eigen schoolroosters. We zijn voor deze lessen nog op zoek naar een nieuwe docent. Het kan zijn dat er meerdere invaldocenten deze lessen tijdelijk geven totdat we een oplossing hebben gevonden.

Klimdoek op donderdag van 16.00  -17.00 uur
Onze docent Lisette is zwanger en heeft aangegeven dat ze wil stoppen met deze les. Wij zijn erg benieuwd wie deze les kan overnemen en zoeken vervanging. De exacte datum dat Lisette stopt zullen we later bekend maken.

Trampoline springen op vrijdag 15.45 – 16.45 uur
Deze les is helaas al eerder in het seizoen gestopt en we zijn nog op zoek naar een docent.

Kleutergym op maandag van 16.00 – 17.00 uur
Deze les is helaas al eerder in het seizoen gestopt en we zijn nog op zoek naar een docent.

Met deze informatie hoop ik u even bijgepraat te hebben. Ik hoop vooral dat u met ons meedenkt en mee zoekt want docenten in deze regio zijn heel erg schaars.

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Kerkhoven
Coördinator Gym en Turnen
0182-613839
willemjan.henny@hetnet.nl