08 maart 2017  |  Gym / Turnen

Zwangerschapsnieuws!

We hebben goed nieuws, onze twee docenten Eva de Graaf en Anouk Knijnenburg zijn zwanger.

Rond de zomervakantie verwachten zij hun baby.

Hiermee willen wij jullie informeren over de vervanging van de lessen,als Anouk en Eva met verlof zijn.

Maandaglessen Eva

De gym- en turnlessen van 17.00 – 20.00 uur worden nu nog gegeven door Eva. Zij wordt geassisteerd door onze docente in opleiding Malouke Spek. In overleg tussen Eva en Malouke wordt er na de voorjaarsvakantie een moment gekozen dat Malouke steeds meer lessen gaat geven. Wanneer dat is weten we ook nog niet precies, dat geeft Eva wel aan. Maar dan bent u vast geïnformeerd.

Maandaglessen Anouk

De trampolinespringlessen van 20.00 – 21.00 uur zullen voorlopig nog gegeven worden door Anouk, maar er komt een moment dat de belasting te veel is. De les zal dan overgenomen worden door Ivonne van Wichen. Wanneer dat is weten we nog niet, maar dan bent u vast geïnformeerd.

Woensdaglessen Anouk

De Jazztiekles van 16.00 – 17.00 uur wordt na de voorjaarsvakantie voortaan gegeven door Naomi Puttiger. Zij heeft vorig jaar haar lesgeefdiploma bij TOOS gehaald en volgt ook nog een beroepssportopleiding.

De gym- en turnlessen van 17.00 – 20.00 uur worden na de voorjaarsvakantie overgenomen door Naomi Puttiger en Daan Koedoot. Daan en Naomi geven ook de dinsdag gym- en turnlessen al bij TOOS.

Zaterdagles Anouk

Anouk heeft aangegeven zolang mogelijk de les te willen geven, echter er komt een moment dat er vervanging nodig is. Op dit moment is de vervanging nog niet bekend. Hier volgt meer info over.

Zowel Eva als Anouk denken nog na over de lessen na de zomervakantie. Hier komt zeker later nog nieuws over.

Voor meer informatie of vragen, neemt u gerust contact op.

Willem Jan Kerkhoven Coördinator Gym & Turnen

0182 – 613839 / 06 – 10785526

willemjan.henny@hetnet.nl