28 juni 2016  |  Verenigingsinfo

Zaterdag 2 juli 5 jubileumshows: “We are Magic!”

TOOS viert 95-jarig bestaan met spetterende jubileumshows!

Het is tijd voor een beetje magie! Aanstaande zaterdag 2 juli staan de leden en docenten van TOOS Waddinxveen klaar om hun kunsten te vertonen op de vloer van Sportcomplex TOOS Plaza. De turners, gymnasten, dansers en twirlers zijn al weken bezig met het instuderen van de optredens om maar liefst 5 jubileumshows te verzorgen! Dit allemaal om het 95-jarig bestaan van TOOS Waddinxveen te vieren. Het thema van de jubileumshows is “We are magic”. Zo zullen de turners en gymnasten de wonderbaarlijkste trucs laten zien, betoveren de dansers u met hun bewegingen en creëren de twirlers illusies met hun baton. Van vliegende tapijten tot aan het Sprookjesbos, TOOS neemt u mee op een ongelofelijke reis.

Vijf jubileumshows

Om 10:30 uur gaat de eerste show van start, gevolgd door Show 2 om 13:00 uur, Show 3 om 15:30 uur, Show 4 om 18:00 uur en Show 5 om 20:30 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit spektakel bij te komen wonen en het 95-jarig jubileum met alle leden en docenten van TOOS te komen vieren. De zaal wordt ingericht met een mooie tribune, schitterende belichting en met magische muziek.

Bent u erbij?

Kaarten kunnen aan de kassa gekocht worden voor € 7,-. We zien u graag zaterdag 2 juli op de Staringlaan 18 in Waddinxveen.