09 juli 2017  |  Gym / Turnen

Workshop Luchtacrobatiek-Klimdoek

Vanaf donderdag 31 augustus 2017 gaan we door met de nieuwe les bij TOOS. In een workshop tot aan de kerstvakantie (16 lessen) gaan we (verder) leren in de klimdoeken te klimmen en allerlei acrobatische bewegingen in de lucht uit te voeren. De les is voor jongens en meisjes van groep 4 – 8 van de basisschool ( 7 – 12 jaar ).

Wat is Luchtacrobatiek – Klimdoek?

Doek acrobatiek is een vorm van luchtacrobatiek waarin wordt opgetreden in een doek. Er wordt geklommen, gewikkeld en geposeerd om vervolgens uit te wikkelen, dus eigenlijk te vallen naar een mooie eindpose.

Wanneer?

De les is op donderdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur in de Sportzaal van TOOS Plaza en wordt gegeven door Lisette Dijkstra of Madeline Geenen. Lisette en Madeline zijn gespecialiseerd in luchtacrobatiek en Madeline heeft in Reeuwijk haar eigen school en treedt zelf ook op. Kijk maar eens op www.luchtacrobatiek.com. We zijn dan ook erg blij, dat zij deze workshop bij TOOS komen geven.

Wat kost deze workshop?

De kosten voor deze workshop van 16 lessen bedragen € 80,–

 

De les start als er minimaal 4 aanmeldingen zijn. Er worden maximaal 12 kinderen toegelaten. Wacht dus niet te lang met opgeven. De kinderen die nu al de les volgen en er mee door gaan, krijgen voorrang.

Bij voldoende animo ook les jeugd vanaf 12 jaar

Als er voldoende animo is dan gaan we na de zomervakantie ook een les geven voor jongens en meiden van middelbaar onderwijs (vanaf 12 jaar).

Deze les is dan op donderdagavond van 19.00 – 20.00 uur.

 

Wil je meer info over deze les of wil je je aanmelden neem dan even contact op met Lisette Dijkstra (06 – 29248377 of lisette-dijkstra@hotmail.com).