06 oktober 2013  |  Verenigingsinfo

Wederom inbraak bij TOOS

In de nacht van maandag 9 naar dinsdag 10 september is er helaas weer ingebroken in TOOS Plaza. Dit was al weer de tweede keer dit jaar. Gelukkig is niets waardevols gestolen, maar de overlast en schade was weer enorm.

De dieven hebben rondom 5.00 uur het hek nabij de fietsenstalling geforceerd en zijn rondom het gebouw geslopen. Aan de achterkant hebben ze de grote ruit in de kantine geheel kapot uit de sponningen gebroken. Daarna hebben ze in een kort tijdstip het volgende allemaal opengebroken:
– de deur naar het bakhok
– de deur naar de bestuurskamer
– de koelkasten onder de bar
– de koffiemachine
– het kruipluik

In alle ruimten waren de kasten doorzocht en lagen diverse spullen her en der op de grond en natuurlijk lag er weer veel glas in de kantine van de kapotte ruit.

Doordat TOOS Plaza is beveiligd met alarm met doorkoppeling naar de alarmcentrale hebben ze maar een korte tijd gehad om vrij rond te kijken, de gealarmeerde politie was namelijk snel ter plaatse met verschillende auto´s maar trof helaas niemand meer in het gebouw aan. Wat overbleef was helaas de schade.

Laten we het nog maar een keer duidelijk vertellen:

In TOOS Plaza bewaren we geen geld of andere waardevolle spullen !!!!!!

De inbraak heeft geen gevolgen gehad voor de lessen, onze schoonmaakster Margreth heeft snel op dinsdagmorgen de rotzooi weer opgeruimd en de aannemer John de Vos heeft gelijk een houten plaat in het raamkozijn geplaatst. Binnen een paar dagen zat ook de nieuwe ruit er al weer in. John en Margreth bedankt voor jullie snelle reactie.

Wat overblijft is een vervelend gevoel, alles is voor niets geweest gezien de buit en wij blijven over met de schade en rotzooi. De schade wordt namelijk maar gedeeltelijk vergoed door de verzekering. Laat dit nu de laatste keer wezen !!!!!