01 april 2017  |  Gym / Turnen

We gaan door met de les Luchtacrobatiek

Vanaf donderdag 11 mei 2017 gaan we door met de nieuwe les bij TOOS. In een workshop van 7 lessen gaan we (verder) leren in de klimdoeken te klimmen en allerlei acrobatische bewegingen in de lucht uit te voeren. De les is voor jongens en meisjes van groep 4 – 8 van de basisschool ( 7 – 12 jaar ).

Luchtacrobatiek – Klimdoek

Doek acrobatiek is een vorm van luchtacrobatiek waarin wordt opgetreden in een doek. Er wordt geklommen, gewikkeld en geposeerd om vervolgens uit te wikkelen, dus eigenlijk te vallen naar een mooie eindpose.

De les is op donderdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur in de Sportzaal van TOOS Plaza en wordt gegeven door Madeline Geenen. Madeline is gespecialiseerd in luchtacrobatiek en heeft in Reeuwijk haar eigen school en treedt zelf ook op. Kijk maar eens op www.luchtacrobatiek.com. We zijn dan ook erg blij dat ze een workshop bij TOOS komt geven.

De kosten voor deze workshop van 7 lessen bedragen € 36,–.

De les start als er minimaal 4 aanmeldingen zijn. Er worden maximaal 12 kinderen toegelaten. Wacht dus niet te lang met opgeven. De kids die nu al de les volgen en er mee door willen gaan, krijgen voorrang.

Als er voldoende animo is dan gaan we na de zomervakantie ook door met deze les. Misschien ook wel met een les voor jongens en meiden van middelbaar onderwijs.

Wil je meer info over deze les of wil je je aanmelden neem dan even contact op met Madeline Geenen
(06 – 41877397 of madeline@luchtacrobatiek.com).