05 november 2017  |  Verenigingsinfo

Vrijwilligers gezocht!

Beste leden, ouders, verzorgers en iedereen die TOOS een warm hart toedragen,

Sporten is onze passie: “Tijdloos Opwindend Ontspannend Sportief”! Dat is ons motto en dat is waar je ook voor komt in TOOS Plaza. TOOS heeft een zeer breed aanbod voor alle leeftijden en elk niveau. Vanaf 1 tot in de 80 jaar is er wel een geschikte les te vinden. Elke week zijn er zo’n 800 leden actief.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, maken we sinds jaar en dag gebruik van zo’n 100(!) vrijwilligers. Zij organiseren bingo’s en het sinterklaasfeest, staan achter de bar of zorgen dat deze schoon is, er wordt geklust en geholpen bij wedstrijden en voorstellingen. Nogmaals HARTELIJK DANK daarvoor!

Toch merken we dat we steeds weer een beroep doen op dezelfde personen, terwijl er zoveel mensen wekelijks rondlopen in TOOS. Het lidmaatschap van TOOS is niet vrijblijvend. Je wordt lid van een vereniging en het kenmerkende daarvan is dat je met elkaar een bepaald doel nastreeft, namelijk op een ontspannen manier, een of meerdere malen per week aan één van de vele sporten deelnemen. Door het aangaan van het lidmaatschap treed je dus toe tot de vereniging en dien je dus actief bij te dragen aan dat doel onder andere door het betalen van de contributie. Daarnaast hebben we jou nodig.

Als bestuur maken wij van de inzet van vrijwilligers een speerpunt. Daarom ontvang je nu dit formulier (download). Wij hopen dat je de tijd wilt nemen om te kijken naar alle taken die vervuld kunnen worden en dat je mee wilt helpen om TOOS draaiende te houden.

Het bestuur,

Willem Jan Kerkhoven, Auke Siersema, Arco Zwijnenburg, Joke Noordhoek, Marco de Lange, Peter Bitter, Anja Vergeer en Ellen van Harten