22 februari 2016  |  Turn Team Heren

Vrijwilligers gezocht voor turnwedstrijd en interland Nederland-Frankrijk

In het weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april 2016 is er weer een groot landelijk heren turntoernooi in Sporthal De Dreef in Waddinxveen, deze wordt door de KNGU in samenwerking met TOOS georganiseerd.
We organiseren al jaren zo’n wedstrijd, het ene jaar een dameswedstrijd en nu dit jaar weer een herenwedstrijd.

Het leuke is dat we deze keer (in ons 95e jubileumjaar) ook een interland hebben op zaterdagmiddag tussen Nederland en Frankrijk. De Nederlandse toppers als Epke Zonderland, Jouri van Gelder, Jeffrey Wammes, Bart Deurloo en vele anderen gaan turnen tegen de Franse herentoppers. Beide landen kunnen zich nog plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio van de zomer en zochten een krachtmeting. En dat doen ze dus bij TOOS in Waddinxveen.

We mogen daar als TOOS best wel trots op zijn. De weg van Nederland naar de Olympische Spelen in Rio loopt via Waddinxveen !!!

Natuurlijk zijn er voor het organiseren van een “normale” weekendwedstrijd al veel vrijwilligers nodig, maar nu er een interland bij zit, komt er net even iets meer voor kijken. Vandaar dat de organisatie bij TOOS is uitgebreid. Joke Kloosterman en Kees de Jong komen Monique de Vos, Richard Nobel en ondergetekende helpen.

En nu natuurlijk de vraag “WIE KOMT ONS HELPEN??”.

In de meegestuurde lijst zie je welke taken we allemaal te vullen hebben met vrijwilligers. De dag en tijdstippen staan er ook bij.
Er zitten taken bij voor iedereen, man of vrouw, jong of oud, kijk er maar eens in. Ik zal er een paar noemen; catering, kaartverkoop, juryrunners, kokers, sjouwers, chauffeurs, tikkers, muziek, lijnrechters, infostand, gastvrouwen/heren, parkeerhulp, etc……………….

Speciaal vraag ik aandacht voor het sjouwen op vrijdagmorgen, we moeten op vrijdagmorgen 1 april tussen 9-13 uur de Sporthal opbouwen, er wordt namelijk al om 14.00 uur getraind door het Franse en Nederlandse team. Misschien heb je al vrij van werk of school of wil je dat voor TOOS misschien deze ene keer doen.

Zit er iets anders leuks in de lijst voor je bij, geef je dan snel op via de e-mail, dan weet je zeker dat je die taak kunt gaan doen en wij weten wat er allemaal geregeld is.
In de hal van TOOS Plaza komen ook deze lijsten te hangen, je kan daar op inschrijven.

Het duurt nog wel 7 weken, maar we moeten echt heel veel doen.

Ik hoop op enorm veel reacties van jullie !!!!!

Ook namens Monique de Vos, Richard Nobel, Joke Kloosterman en Kees de Jong.